HUB Sunucuda Her Oyuna Ayrı Plugin Ekleme Nasıl Olacak?

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Sakinleri Benim Bir Sorum Olacak
HUB Sunucu Açmak İsitoyorum Fakat Her Oyuna Ayrı Pluginler Yüklemek İstiyorum Bunu Araştırdım Fakat Bulamadım
Factions Daki Pluginler Ayrı Olsun
Skyblock Dakiler Ayrı
Bilenler Lütfen Yazsın

AcarPLSK

Welcome to the cyber world!
En iyi cevaplar
0
Hub nedir? Ayrı sunuculardan oluşan platformdur. BungeeCord nedir? Sunucuları tek sunucuya bağlayan bir sistemdir. Bu sebepten dolayı soruyu sormaman lazım. Şöyle anlatayım. Hub için mesela 2 oyun var faction skyblock. Bu hubu tek makineye kuracan. Yani 1 vds = 4 sunucu. vps ise bilmiyorum. skyblock ayrı kur lobi ayrı kur faction ayrı kur. hepsini tek sunucu açacakmış gibi yap. daha sonra yine aynısı yap ama jar'ı bungeecord değiştir. bu 4. sunucuyla 3 sunucu bağlanacak. ve tak hazır hub sunucu :D ayarlarını internetten öğrenebilirsin.

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bu bilgilere araştırarak ulaşamadıysan lütfen sunucu kurma ya da ilk öğrenmen gereken araştırmayı öğrenmek olacaktır. kurduğunda yine cefasını bu forum üyeleri çekecek her 10 dakikada açılan konular vs.

AcarPLSK

Welcome to the cyber world!
En iyi cevaplar
0
kurcaksan tavsiye vereyim ilk önce faction kurma :D hiç tutmaz bence

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Eğer bu bilgilere araştırarak ulaşamadıysan lütfen sunucu kurma ya da ilk öğrenmen gereken araştırmayı öğrenmek olacaktır. kurduğunda yine cefasını bu forum üyeleri çekecek her 10 dakikada açılan konular vs.
Banamı Dediniz?