Hub Sunucumuz BoncukCraftTR'ye Alım Vardır Herkezi Bekliyoruz! HUB

Mehmet410

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
88.233.163.57:25565
Merhabalar Önceden Bu Sunucu Hakkında Reklam Yapmıştım Fakat O Sunucuda Hata Olduğundan Dolayı Lag Aşırı Fazla Olduğundan Dolayı Alım Yapamamıştık Şuanda Düzelttim Tabi Umarım Öyle Umuyorum Hadi Lagı Çözdüğüme Göre Hepiniz Davetlisiniz Hemen Formu Doldurup Alıma Başvurun Alınırsanız Sizlere Sunucumuzda Yetki Verilecektir

ASISTAN(1)
ADMIN(3)
REHBER(3)
MİMAR(2)
MODERATOR(3)
REKLAMCI(2)
BEDAVA VIP(5)

##############################################################
Ad =
Soyad =
Yaş =
Neden Biz =
Sunucuda İstediğin Yetki =
Sunucumuzda Kaç Saat Aktif Kalabilirsin =
Sunucuda Alınırsan Neler Yapacaksın =
Oyunculara Karşı Adaletli Olacakmısın Olacaksan Nasıl? =
Sunucuda Oldu Da Yetkili Olamadın Oynayacakmısın? =
Hiç Bazı Sunucularda YETKILI Oldunmu Sunucun Oldumu Olduysa Kaç Kere =
Minecraft Kullanıcı Adınız =

##############################################################

SERVER IP : 88.233.19.13:25565
Eğerki Sunucuya Giremiyorsanız Bana Discorddan Ulaşın
> BurakTR2500#4205 < Veya Forumdan Da Ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:

MelihcanxX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad = Melihcan
Soyad = Kuşcu
Yaş = 17
Neden Biz = Çünki Sunucunun teması hoşuma gitti ve beraber gelişebilicegimize inanıyorum.
Sunucuda İstediğin Yetki = Admin
Sunucumuzda Kaç Saat Aktif Kalabilirsin = 7 - 8
Sunucuda Alınırsan Neler Yapacaksın = Sunucuyu geliştirmek adına adımlar atacağım.
Oyunculara Karşı Adaletli Olacakmısın Olacaksan Nasıl? = Kesinlikle adaletli olucağım. Benim için saygı ve adalet 1. Planda yer alır.
Sunucuda Oldu Da Yetkili Olamadın Oynayacakmısın? = Oynayacağım.
Hiç Bazı Sunucularda YETKILI Oldunmu Sunucun Oldumu Olduysa Kaç Kere = 10 u geçik oldum. 8 - 9 Yıllık Tecrübem Var.
Minecraft Kullanıcı Adınız =
boruto__
Discord : MelihcanS#3548

Ayhan186

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad =Ayhancan
Soyad =Şimşek
Yaş =18
Neden Biz =Çünkü yeni gelişmekte olan bir sunucusunuz ve ben de sizin gibi bir ekiple beraber yükselmek istiyorum.
Sunucuda İstediğin Yetki =Moderatör veya Admin
Sunucumuzda Kaç Saat Aktif Kalabilirsin =Çok geniş bir soru ama genelleme yapacak olursak 6-10 saat
Sunucuda Alınırsan Neler Yapacaksın = Sunucunun gelişimi için küçük ama etkili scriptler yazmak ve en önemlisi gerekli sükûnet sağlamak.
Oyunculara Karşı Adaletli Olacakmısın Olacaksan Nasıl? =Aslında bu soru çok önemli benim için çünkü adaletin ve eşitliğin olmadığı yerde yaşamın olduğunu düşünmüyorum. Peki sunucuda bunu nasıl sağlayacağım? Bu soruyu cevaplamayacağım çünkü sergilediğim tutumun sizin görmeniz lazım ben burda ne dersem boş olur.
Sunucuda Oldu Da Yetkili Olamadın Oynayacakmısın? =Oynarım
Hiç Bazı Sunucularda YETKILI Oldunmu Sunucun Oldumu Olduysa Kaç Kere =Evet, 1 defa kendi sunucumu açtım 2 defa üst düzey yönetici oldum. 4 yıllık oyuncuyum ve 2 yıldan beri aktif olarak yönetim ekiplerindeyim.
Minecraft Kullanıcı Adınız = Johnny_BR
İletişim:
Discord: Ayhan Can#4591
Mail: [email protected]