Hunger Games Hakkında Lütfen yardımcı olur musunuz ?

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar gördüğünüz gibi kendi çapımda bir server kurmaya çalışıyorum.. Çeşitli çeşitli yerler yaptım . Aklıma HungeGames Eklemek vardı.
Build'i yaptıktan sonra acaba nasıl HungerGames ekleyebilirim diye araştırdım. Fakat bir sonuç bulamadım. Bende bu konuyu açmaya karar verdim.
Resimde belirtiğim yerlerde(kırmızı) oyuncular bulunacak. Tabikide warp'lar arasında şuanda mevcut ama sonradan kaldırıcam HungerGames'i Oyuncular
bir kod yazıp bu kırmızı yerlere geçecekler.. (atıyorum /hunger yazıp) Daha sonrasında tüm yerler dolduğunda Ben (Kurucu,Admin) herhangi bir kod yazıp
HungerGames ' in başlamasını sağlamak istiyorum .. ( /hungerbaslat gibi ) Ve Normal bir serverdeki gibi hunger games başlıyacak. Chest ler falan var build im tamam sadece anlattığım gibi yapabilirssem bence çok iyi bir eklenti zevkli bir server olabilir düşüncesindeyim.Yardım ederseniz çok sevinicem..

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Dostum HungerGames Kitli İstiyorsan Kitli HungerGames sisteminde Böyle bir şey Yok Fakat
Kitsiz Olsun Diyorsan SurvivalGames Pluginini Kullan.
İstediğin Yerde Baslatırsın.

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yok kitli falan değil . Anlatamadım heralde :( Mesela adam /hunger yazdı ve kırmızı yerlere geldi üstünde hiçbir item olmayacak.. Yani mobarena gibi düşün mob arenada hani bir job seçip girersin ya bundada hiçbir item olmayacak üsstünde kırmızı yerlere geldiği zaman zaten belli yerlerde chest var onlardan alıcak itemleri

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Asıl Sen Plugini Bilmiyorsun Ve Yazıyorsun SurvivalGames Plugini Senin Aradığın Plugin![DOUBLEPOST=1405378534,1405378496][/DOUBLEPOST]Plugini Biraz Araştır Kardeşim Plugine Bakmadan Yok bu Değil Yok Cart Yok Curt Diyosun.

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam bakıcamda sadece anlatmak istedim sağıol yinede bişeyler söyledin Allah razı olsun.