Hunger Games ?

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hunger games server arıyorum premium hesabım var ama mcsgde ben yedim başka bildiginiz mcsg gibi server varmı ?

LuckyShow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minetime.com 'u dene orda aradığın her şey var SkyWars,HungerGames,SkyBlock,Survival,Faction,PvP,Crative:) ve beraber Minecraft oynayalım benimkide premimum sürümüm 1.7.9 Skype kullanmıyorum ancak Google hesabın varsa beni ekle adım LuckyShow Google beni ekle yada ben seni ekliyim ordan ister mesajlaşırız ister görünütülü konuşur :):jambon:

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minetime.com 'u dene orda aradığın her şey var SkyWars,HungerGames,SkyBlock,Survival,Faction,PvP,Crative:) ve beraber Minecraft oynayalım benimkide premimum sürümüm 1.7.9 Skype kullanmıyorum ancak Google hesabın varsa beni ekle adım LuckyShow Google beni ekle yada ben seni ekliyim ordan ister mesajlaşırız ister görünütülü konuşur :):jambon:
olur benim için sorun olmazda googleden nasıl ekleniyor blmiyorum :S

LuckyShow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bak google'da yukarda sağ yukarı köşede oturum aç var ordan aç adını felan yaz ve aç beni eklebana adını ver açınca seni ekliyim anlarsın

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Hunger games server arıyorum premium hesabım var ama mcsgde ben yedim başka bildiginiz mcsg gibi server varmı ?
tercihim gameturkmc ismetrg troll survivalini araştırabilirsin eğer açıksa :D son oyuncuda iyidir iyi forumlar :bayrak: