premium hesap arkadaşımınWutt ? O nasıl oluyor ? Premiumu nerden aldın ?
girmeyi denedim fakat farklı bilgisayardan giriş yaptığım için güvenlik sorusu istiyor. bende güvenlik sorusunu bilmiyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdan minecrafti indir ve premium laucherden premium hesapla oyna premium serverlara gir
benimde cevabım bu mademki arkadaşından aldın güvenlik sorunusu sor öğrengirmeyi denedim fakat farklı bilgisayardan giriş yaptığım için güvenlik sorusu istiyor. bende güvenlik sorusunu bilmiyorum
Tamam yardım edersin anlarımda, "McGamer'ın diğer adı (amatörler arasında): MCSG" bu nedir arkadaş ?Minecraft.net adresinden Minecraft Launcher'ı indir.
Multiplayer seçeneğine gir.
Add Server kısmından oynamak istediğin sunucunun IP adresini yaz.
Şuanda Dünya'nın en iyi SurvivalGames sunucusu MCGamer.
Play.McGamer.net
McGamer'ın diğer adı (amatörler arasında): MCSG
konuyla ne alakası var??Tamam yardım edersin anlarımda, "McGamer'ın diğer adı (amatörler arasında): MCSG" bu nedir arkadaş ?
Bu adamlardamı amatör
![]()
Arkadaşın yaptığı yorumun konuyla ne alakası var ?[DOUBLEPOST=1430420796,1430420763][/DOUBLEPOST]konuyla ne alakası var??
McGamer'ın diğer adı (amatörler arasında): MCSG
onun yorumuda konuyla alakasız zaten senden önceki yorumda belirtmiştimArkadaşın yaptığı yorumun konuyla ne alakası var ?[DOUBLEPOST=1430420796,1430420763][/DOUBLEPOST]
MCSG sunucunun ismi değil MCSG sadece sunucudaki bir bölümün adı.Tamam yardım edersin anlarımda, "McGamer'ın diğer adı (amatörler arasında): MCSG" bu nedir arkadaş ?
Bu adamlardamı amatör
![]()
Kusura bakma ama ilk zamanlarda sadece Survival Games iken sunucu "Minecraft Survival Games" adında geçerdi. "MCSG" yerine "MCGamer" diyince artist olunmuyorMCSG sunucunun ismi değil MCSG sadece sunucudaki bir bölümün adı.
Adamların MCSG yi doğru yerde kullanmış.