HungerGames | Çifte Kırallık | Bölüm 1 ÖDÜLLÜ

CptClem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Hem Abone Kazanmak Hemde Çevremize Oyunlar Dağıtmak İçin Yeni Kanalımıza Abone Olun 60 Abone Olunca Çekiliş Yapılarak 3 Kişiye Harika Oyunlar Dağıtılacaktır...

Videomuz;

Ödüller :
1- Pes 2015
2- Skyrim
3- SonOyuncu 1 Aylık VİP Kazanacaktır

Herkese Bol Şans Çekiliş Sonuçları Video İle Yayınlacaktır

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
"Kırallık" mı ? Cidden yazık ya tamam türkçen kötü diyelim, noktalama işaretlerinde kötü olsun niye "Kıral'"ı "Kral" diye yazamıyorsunuz anlamıyorum :/
İnsanımız daha kendi dilini bilemiyor bi de tam liseye geççem osmanlıca gelcekmiş osmanlı tarihi olsa ne ala ama dil...

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hile açmayın no hile hile açmayin sonra bende sinirimi atmak için yabancı seve lerde hile açıyorum açmayın.​

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kıral BİLEREK ÖYLE YAZILMIŞTIR BİLMEDİĞİNİZ OLAYA KARIŞMAYIN VİDEO BENİM İSTERSE MIRAL İSTER KIRAL[DOUBLEPOST=1417895428,1417895262][/DOUBLEPOST]
eed pc için

Türkçe'yi istediğin gibi değiştiremezsin! Mustafa Kemal Atatürk'ü tanımıyorsun galiba. Senin burada Türkçe konuşmanı sağlayan ulu önderimiz. Kafana göre Türkçeyi değiştirme başına çok bela alırsın.

Şuandan itibarende senden nefret ediyorum.

Son düzenleme:

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
*kral türkçe bir kelime değildir. 2 ünsüz beraberlik içerisinde. ((Kr)al)

edit: Latince

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Türkçe'yi istediğin gibi değiştiremezsin! Mustafa Kemal Atatür'ü tanımıyorsun galiba. Senin burada Türkçe konuşmanı sağlayan ulu önderimiz. Kafana göre Türkçeyi değiştirme başına çok bela alırsın.

Şuandan itibarende senden nefret ediyorum.
"Atatür" Değil bir kere , bir kişiyi aşağılamadan önce dönde bir aynaya bak.