|HungerGames|Faction|Kutucu|Edit|Rütbe Sistemi!|Oto Lapis Satma!|Nazik Adminler.|78.175.239.238

Server' e Gelecekmisiniz?

• Evet.

Kullanılan: 3 23.1%
  • Hayır.

Kullanılan: 10 76.9%

• Kullanılan toplam oy
    13

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Burada Sunucumun Tanıtımını Yapmak İçin Açtıığım Bir Konuya Bakmaktasınız "herkes Davetlidir"
Fazla Anlatıma Gerek Duymadım Konu Ve Aşağıda Verdiğim Video Sunucunun %15' ini Tanıtmaktadır.
Daha Fazlası İçin ; UltraFaction.nitrado.net
VİDEO' yu sıkılmadan tamamını izlemenizi tavsiye ederim...
Özel Sistemler ;
/warp Kutucu Nether Tuğlası İle Alınan Bir Chest' dir
Nether' den bulduğunuz nether tuğlası işey yaramaz video' da gözükmektedir!
Tabeladan Satın Almalısınız.
Chest Türleri ; Xp Chest Kutusu.
Kutudan Çıkabilecek Şeyler; Pro Chest Kutusu.
Xp Chest Kutusu; 5, 10, 15, 20, 25, 30 - - - ' a Kadar Gelebilen Karma Xp Hediye Eder.
Pro Chest Kutusu; P1, P2, P3, P4, P5' e Kadar Zırh Seti Çıkabilir Bu Zırhlar Kimi Zaman Deri, Kimi Zaman Elmas, Kimi Zaman Altın, Kimi Zaman İse Sadece Pantolon Yada Çizme Olarak Sade Bir Şekilde Gelebilir Ne Çıkarsa Çıksın Çıkan Şey Enchli Olur.

--------------------------------------------------------------------------------Bakımda Olan Sistemler;
1-Hammadde, Lapis, Viphammadde Gibi Yerlerin Otomatik Yenilenmesi ; Bakımda.
2-Boss Sistemi ; Bakımda.
3-Hunger Games ; Bakımda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Hub Sunucu Olma Yolunda İlerlemeye Çalışıyoruz Fakat Siz Olmadan Beceremiyoruz Tek Eksiğimiz Sizlersiniz!
Daha Fazla Sistemimiz Bulunmaktadır Fakat Hepsi Süprizdir Daha Fazlası İçin;

UltraFaction.nitrado.net
--------------------------------------------------------------------------------

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Biraz Emek" Diyen Güzel Kardeşim Sana Şunu Söylemek İsterim Hangi Emekden Bahsediyorsun 5 Gündür Bunla Uğraşıyorum Spawndan Başka Hazır Map Yok.
"Kime göre, neye göre çok güzel sistemler ?" Diyen Güzel Kardeşim Cevabım Şudur ki Faction ve Oyuncular İçin Diğerleri Gelişmiş Uf Ben Nasıl Bu Kadar Yol Katedicem Diyenler Ve Sıkılanlar İçin.

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak Güzel Kardeşim Anketi Tamamla Güzelmiş De Geç Neden Şimdi Böyle Davranıyorsun

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
" spawndan başka hazır map yok "
Zaten sunucu spawnın üstüne kurulu ne bekliyorsun? Plugin paketini de doğrudan sunucuya geçirmişsiniz.

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakın beğenmeyenleri zorlamıyoruz kimseden vıp almasını beklemiyoruz burada eylenmeye çalışıyoruz sizde zevkimizi almaya?

HeroesCraftx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben ilk açıldığı zaman McRonion adlı bi serverde ban yemiştim inş. bu sw deildir :=)

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Biraz Emek" Diyen Güzel Kardeşim Sana Şunu Söylemek İsterim Hangi Emekden Bahsediyorsun 5 Gündür Bunla Uğraşıyorum Spawndan Başka Hazır Map Yok.
"Kime göre, neye göre çok güzel sistemler ?" Diyen Güzel Kardeşim Cevabım Şudur ki Faction ve Oyuncular İçin Diğerleri Gelişmiş Uf Ben Nasıl Bu Kadar Yol Katedicem Diyenler Ve Sıkılanlar İçin.

5 günlük uğraşılacak bir şey yok ki bunda,bak netten, hazır spawnı koy 2,3 warp yap sonra bu serverde emek var diye yaz konuya.

HeroesCraftx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Spam Dolayı İp ban yedim bu nedir ::Mortalabi:: dönersen sevinirim

Bakın beğenmeyenleri zorlamıyoruz kimseden vıp almasını beklemiyoruz burada eylenmeye çalışıyoruz sizde zevkimizi almaya?
Çok zevk alamadım doğrusu ama banımı açarsanız oynamaya devam edceğim,Bu arada spam pluginini kaldırın

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server 1, 2 saat kadar bakımda olacak anlayışınız için teşekkürler.

Uzun süren çalışmalar sonucu neticeye vardık tekrar aktifiz sizleri bekliyoruz yenilikler;
1-Boss
2-Lapis hammadde gibi yerlerin 5 dakikada bir yenilenmesi.
3-Authme.
4-Bug gidermeleri.
Üzücü haber rütbe sistemi bakımda.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
O Değilde Plugin Paketi MCronion adıyla nette var :D
Server 1, 2 saat kadar bakımda olacak anlayışınız için teşekkürler.

Uzun süren çalışmalar sonucu neticeye vardık tekrar aktifiz sizleri bekliyoruz yenilikler;
1-Boss
2-Lapis hammadde gibi yerlerin 5 dakikada bir yenilenmesi.
3-Authme.
4-Bug gidermeleri.
Üzücü haber rütbe sistemi bakımda.
Onlarda Ne Varki? Ayrıca Hic İyi bir Yer Görmedim Spawn Alıntı Birde Sadece Spawn Alıntı Diyorsun.
Arkadaşım Bir Server İçin 5 Günden Fazlası Gerekir...

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar nitrado da bir sorun çıktı ticket gönderdim en kısa sürede düzeltirler buradan bildireceğim iyi günler!

Tekrar Aktifiz!