HUNİ

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kilitli sandığın altına huni koyunca itemler düşüyor.Bunun için plugin verecek olan var mı ?

@emrah4434

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hayır düşmüyor kilit plugininin yeni sürümünde sandığın altına huni koyamıyoruz

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Huni koyunca item'lar düşüyor ve bundan şikayetçi misiniz? Yoksa huni koyunca düşmesini sağlayacak bir plugin mi arıyorsunuz?

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Huni koyunca item'lar düşüyor ve bundan şikayetçi misiniz? Yoksa huni koyunca düşmesini sağlayacak bir plugin mi arıyorsunuz?
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.Kilitli sandığın altına koyunca düşmemesini istiyorum.[DOUBLEPOST=1391698584,1391698411][/DOUBLEPOST]
hayır düşmüyor kilit plugininin yeni sürümünde sandığın altına huni koyamıyoruz
Koyuluyor.Test ettim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aslında dev.bukkit.org/bukkit-plugins/friendlyhopper/?comment=45 burada pluginin sahibi;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yorumuna şu cevabı vermiş:
It's working as expected isn't it? / Beklendiği gibi çalışıyor, değil mi?!

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mecburen sunucumda huniyi yasaklayacağım.Cevabınız için teşekkürler , iyi forumlar.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hatırlattığınız için teşekkürler.Aklıma bir şey daha takıldı.Birisinin başkasının atını çalamaması için ne yapmam gerek ?
Ben en son 1.4 oynadığım için hayatımda hiç at görmedim ve mantığınıda hiç incelemedim. Bilemiyorum ama belki sahibi bir hayır yapıp atını oraya koyabilir ve kapısını kitleyebilir. Siz bunu düşünürken bende bunun hakkında bir plugin var mı diye bir abkayım :D

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben en son 1.4 oynadığım için hayatımda hiç at görmedim ve mantığınıda hiç incelemedim. Bilemiyorum ama belki sahibi bir hayır yapıp atını oraya koyabilir ve kapısını kitleyebilir. Siz bunu düşünürken bende bunun hakkında bir plugin var mı diye bir abkayım :D
:D Myhorse vardı ama 1.7.2 sürümde çalışmadı güncellenmiyor