MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Essentials İle Engellenmiyo Dedim ?Plugine ne gerek var, essentialsdan engellesene huniliwagonu
Essentials İle Engellenmiyo Dedim ?Plugine ne gerek var, essentialsdan engellesene huniliwagonu
on rightclick holding Minecart with hopper or Minecart with chest or Minecart with tnt or Minecart with furnace:
cancel the event
oo eyvallah bu daha iyiymiş .D peki buna mesajda eklesen olurmu ? şu itemi kullanamassın diye bide beni skypeden eklermisin mert.bulut291 :ÇDKardeş skripti bu
chestli vagonu engellememin sebebi şu: sunucuda nethera gitme açıksa oyuncular portal bugu ile chestli vagon ile item kopyalıyor.
Fırınlı vagonu engellememin sebebi şu: Lag makinesi gibi birşeyler yapıyorlar sunucu laga giriyor.
Tnt vagonu engellememin sebebi şu: Tnt vagon ile bug yapıyorlar tnt vagonu bir raya koyuyorlar baya bir koyuyorlar ama vagon biryere çarptığında patlama alanın içinde olan oyuncular ölüyor isterse p5 set olsun belirli alanın içinde durarsa tntnin patlaması ile ölürler.
Eklentiside buKod:on rightclick holding Minecart with hopper or Minecart with chest or Minecart with tnt or Minecart with furnace: cancel the event
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kullanım: Engellemek istediğin eşyayı eline al ve /banitem add <sebep> yazin.
Eklerizde eklemesine çok sorunun var sanırım özelden yaz elimden geldiğince yardım ederimoo eyvallah bu daha iyiymiş .D peki buna mesajda eklesen olurmu ? şu itemi kullanamassın diye bide beni skypeden eklermisin mert.bulut291 :ÇD![]()
on rightclick holding Minecart with hopper or Minecart with chest or Minecart with tnt or Minecart with furnace:
cancel event
message "&8[&c-&8] - &aBu esyayi yere koyamazsin."
Sağol Yardımın İçinEklerizde eklemesine çok sorunun var sanırım özelden yaz elimden geldiğince yardım ederim
Kod:on rightclick holding Minecart with hopper or Minecart with chest or Minecart with tnt or Minecart with furnace: cancel event message "&8[&c-&8] - &aBu esyayi yere koyamazsin."