HyperGamer | Sunucu Yetkili Alımları [Moderator,Rehber,Builder,Pluginer-Skripter,Discord Yetkilisi]

Emrenll

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Diğer
Sunucu IP Adresi
play.hyper-gamer.com
Herkese merhaba uzun süredir hayalim olan minecraft sunucumu açmaya karar verdim ve bir ekip kurmak istiyorum katılım başvurusunu doldurup yanıtlayabilirsiniz yada discord adresim:
LEO#9999

İsim:
Eğitim:
Minecraft Adı:
Almak istediğin görev: (Moderator,Rehber,Builder,Pluginer-Skripter,Discord Yetkilisi)

EfeKarasu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba uzun süredir hayalim olan minecraft sunucumu açmaya karar verdim ve bir ekip kurmak istiyorum katılım başvurusunu doldurup yanıtlayabilirsiniz yada discord adresim:
LEO#9999

İsim:Efe
Discord:! xNever#8160
Eğitim:8.Sınıf
Minecraft Adı:efekarasu
Almak istediğin görev: (Moderator,Rehber,Builder,Pluginer-Skripter,Discord Yetkilisi)Rehber ya da Discord Yetkilisi

Nurcshy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LEO#9999

İsim:
Eğitim:
Minecraft Adı:
Almak istediğin görev: (Moderator,Rehber,Builder,Pluginer-Skripter,Discord Yetkilisi)
Nurcshy#9781 Kabul Edersen Sevinirim :onay:

Kayra0918

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Kayra
Discord: Joel Miller#9367
Eğitim: Üniversite
Minecraft Adı: 06KAYRA35
Almak istediğin görev: Discord Yetkilisi

Sarii_yusuff

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben discorda istek attım ꏢömer#5745
LEO#9999

İsim:Yusuf İslam Sarı
Discord:Islamquinn #9795
Eğitim:Bir Sunucuda Mod,Adminlik yaptım
Minecraft Adı:HzIslamquinn
Almak istediğin görev: (Moderator,Rehber)

TRcgnproYT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Enes
discord:ÇGNPRO ✓#0485
eğitim: orta Okul
minecraft: adı:TRcgnproYT
görev:Moderator