HyperTM | Alımlar Başlamıştır. Ekibimizi Topluyoruz Buyrun İçeri . ->> | HyperTM

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız (Soy Ad Mecburi Değildir )= ilayda T.
Yaşınız= 20 (Sitede 19 gösteriyor ama ekim ayında 21 den gün alıcam. 20. Yaşımın içindeyim şu an)
Skype Adresiniz (ŞART)= Sykpe adresimi özelden veririm.
Buildleriniz (Şart En Az 2 ) = Bana bir fotoğraf gösterin o evi yada o şeyi size yaparım bu kadarda iddalıyım. (1 fotoğraf icin 9 saat uğraştığımı hatırlıyorum.)
Online Saatiniz = Tahmini olarak 16:00 - 02:00 tabi erken uyanırsam bu saat daha erkende olabiliyor.
Yetkili Olduğunuz Serverler = 2012 yılında AyCraft - WeirdCraft ve ismini unuttuğum 8 - 9 server daha
Kendinizden Bahsedin = Oyuncularla aram iyidir genelde 1 2 oyuncunun bana yaklaşmasına izin veririm bu şekilde istihbarat alırım kimin hile olup olmadığını kimin küfür edip etmediğini tespit eder gerekli uyarıyı yaparım hiçbir şekilde yetkili olduğum serverlerde ne item dağıttım ne de başka bir şey.
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz= 2012 - 2016

Not= Builder alımına başvuruyorum fakat Admin yada Yetkili olarakda alabilirsiniz beni

tarleton2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız=İbrahim Tufan
Yaşınız=14
Skype Adresiniz=live:ustaminecraft20
Buildleriniz =Skype'den atarım
Online Saatiniz =4 veya 5 saat
Yetkili Olduğunuz Serverler = kendi serverim, ve çoğu yetkili oldugum serverler kapandı
Kendinizden Bahsedin = Saygılıyım.
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz=4

EenesSTRR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız (Soy Ad Mecburi Değildir )=Kaan
Yaşınız=14
Skype Adresiniz (ŞART)=multi.kaan
Buildleriniz (Şart En Az 2 ) =Resim Atamam ama serverde yapabilirim
Online Saatiniz =8-9
Yetkili Olduğunuz Serverler =Yetkili Oldugum serverler kapandı Ama BuildTeamdayım şu an
Kendinizden Bahsedin = Minecraftta Build yapan serverlede sg sw oynuyan biriyim
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz=2
Türkçenizi Düzgün Kullanmadığın Ve Resim Atmadığınız İçin REDDEDİLDİNİZ.

Rehber :
Adınız Soyadınız (Soy Ad Mecburi Değildir )=Emre
Yaşınız=14
Skype Adresiniz (ŞART)=emretotkanli
Rehberdeki Komutları Biliyormusunuz ( En Az 8/10 ) =%10
Online Saatiniz =8 saat
Yetkili Olduğunuz Serverler =rustynetwork betacraft yildirimnwfaction optikcraft kekocraft
Kendinizden Bahsedin = 14 yasında saygılı kufur etmez bir İnsanım
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz=3 yıl
Saygılımısınız ? =Evet
Türkçeyi düzgün Kullanmadığınız Ve Kriterleriniz Uymadığı İçin REDDEDİLDİNİZ

CoolBoy_V1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rehber :
Adınız Soyadınız (Soy Ad Mecburi Değildir )= enes
Yaşınız= 13
Skype Adresiniz (ŞART)= IIByEnesII
Rehberdeki Komutları Biliyormusunuz ( En Az 8/10 ) = 9/10
Online Saatiniz = 4-5
Yetkili Olduğunuz Serverler = 14kere rehber oldum birinde efsanerehber birinde usta rehber
Kendinizden Bahsedin = Oyuncuların Sorularını Ne Olursa Olsun Cevaplarım Bilmiyosamda Bilmiyorum Derim Açık Sözlüyümdür :D
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz= 3buçuk
Saygılımısınız ? = eved

EenesSTRR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız (Soy Ad Mecburi Değildir )= ilayda T.
Yaşınız= 20 (Sitede 19 gösteriyor ama ekim ayında 21 den gün alıcam. 20. Yaşımın içindeyim şu an)
Skype Adresiniz (ŞART)= Sykpe adresimi özelden veririm.
Buildleriniz (Şart En Az 2 ) = Bana bir fotoğraf gösterin o evi yada o şeyi size yaparım bu kadarda iddalıyım. (1 fotoğraf icin 9 saat uğraştığımı hatırlıyorum.)
Online Saatiniz = Tahmini olarak 16:00 - 02:00 tabi erken uyanırsam bu saat daha erkende olabiliyor.
Yetkili Olduğunuz Serverler = 2012 yılında AyCraft - WeirdCraft ve ismini unuttuğum 8 - 9 server daha

Kendinizden Bahsedin = Oyuncularla aram iyidir genelde 1 2 oyuncunun bana yaklaşmasına izin veririm bu şekilde istihbarat alırım kimin hile olup olmadığını kimin küfür edip etmediğini tespit eder gerekli uyarıyı yaparım hiçbir şekilde yetkili olduğum serverlerde ne item dağıttım ne de başka bir şey.
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz= 2012 - 2016

Not= Builder alımına başvuruyorum fakat Admin yada Yetkili olarakda alabilirsiniz beni
Fotoğraf Atsaydın Alınmıştınız. Ancak Fotoğraf Atmadığınız İçin Yapmanızı İstediğim Fotoğrafın Linki Şimdilik
REDDEDİLDİNİZ. Skypenizi özelden Yazınız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu Yapıyı Yapınız

Rehber :
Adınız Soyadınız (Soy Ad Mecburi Değildir )= enes
Yaşınız= 13
Skype Adresiniz (ŞART)= IIByEnesII
Rehberdeki Komutları Biliyormusunuz ( En Az 8/10 ) = 9/10
Online Saatiniz = 4-5
Yetkili Olduğunuz Serverler = 14kere rehber oldum birinde efsanerehber birinde usta rehber
Kendinizden Bahsedin = Oyuncuların Sorularını Ne Olursa Olsun Cevaplarım Bilmiyosamda Bilmiyorum Derim Açık Sözlüyümdür :D
Kaç Yıldır Oynuyorsunuz= 3buçuk
Saygılımısınız ? = eved
Tebrikler Takımımıza Rehber Olarak ALINDINIZ. Skype' isteğini Kabul Ediniz.

Builder Alımı Hala Devam Ediyor . İlayda Adlı Bir Kullancımızın Olma İhtimali Yüksek Ancak Hala Olabilirsiniz. Forumu Okuyunuz Ve Başvurunuzu Yapınız .

tarleton2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşınız=14
Yetkili Olduğunuz Serverler = kendi serverim, ve çoğu yetkili oldugum serverler kapandı

EenesSTRR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşınız=14
Alımlar Bitmiştir Plugin kodlayabiliyormusunuz ?

TRMN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Kardeşim Haklısın Benide Aynı Adam Ekledi Ve O Linki Attı . Ancak Ben Öyle Değilim Kesinlikle Öyle Bir Amacım Yoktur Lütfen Yorumunu silermisin Ve Başvuruda Bulunurmusun . Benide Ekledi Ve Adamı Anında Sildim İyi Forumlar.

Build Yapıp En Az 2 Resim Atın Ve Ekibimize Katılın Ancak Şu Anlık REDDEDİLDİNİZ

Malesef Kriterleriniz Uymuyor . Ve Türkçenizi Düzgün Kullanmadığınız İçin REDDEDİLDİNİZ . Tekrar Başvuru Yapabilirsiniz.

Alımlar Devam Ediyor Şu Anlık Kimse Takımımıza Alınmadı . Bizim İçin Pluginer Lazım Acil !

Arkadaşlar Bu Adam Yalancının Teki Aynısını Banada Attı Yalan Söylüyor Telefonda Olduğum İçin Kabul Edemediydim 10 dk Ya Gelicem Dedi Bir Daha Gelemedi İyikide Gelememiş Böle Yalancı Sahtekar Adamlara Web Site Yapmak İstemezdim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Resmide Burada İnanmayın.