Hypixel

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Nickimi değiştirirsem hypixel'de ki puanım gider mi? (ayıptır söylemesi 7 yıldız var bw da)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gitmiyor diye biliyorum. Bir kaç kez nick değiştirmesi yapmıştım. Hypixel profilimde VIP var ve gitmedi VIP lik.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Premium hesap ile oynanan sunucular kişinin ismine göre kayıt yapmaz. Kişinin minecraft id'si ile kayıtları yapılır. İsmini değiştirdiğinde minecraft id'in değişmeyeceği için hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Ama premiumsuz olan sunucularda isim değiştirmesi yapıldığında bilgileriniz kaybolur. Bunun sebebi ise premiumsuz sunucularda bilgilerin isime kayıt edilmesi.

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Bir sorun olacağını sanmıyorum olursada bir ticket atarsın çözerler

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Sıkıntı olmaz bende hypixelde oynuyorum ve nick değiştirirken hiçbir sorun olmadı

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Hypixel gibi büyük sunucular bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için MySQL veri tabanlarına sizlerin UUID'lerinide ekleyerek bu gibi durumların olmasını önlüyorlar, İsiminizi değiştirseniz bile UUID'niz değişmeyeceği için böyle bir şey mümkün değil! Yani otomatikmen eski hesabınızda bulunan tüm verilen yeni hesabınıza aktarılacağı anlamına geliyor, gönül rahatlığıyla isiminizi değiştire bilirsiniz. :) (Kısa bir bilgi daha Her premium sunucuda geçerli olan şeydir bu çünkü spigot UUID yolu ile verileri kaydetmekte ama ben burda hypixelin tarzını anlattım hypixel MySQL yoluyla tüm verileri işlemektedir.)