I.B.I.M.O.L Minecraft 1.6.4 Mod Pack

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
I.B.I.M.O.L - 1.6.4 - v1.0
İlla Bir İsmi Mi Olması Lazım
Merhaba millet. Bu mod paketi sıkıntımdan kendim için yaptığım bir mod paketiydi. Baktım hoş oldu. Paylaşayım dedim. (Modlardan pek anladığım da söylenemez aslında)
MOD LİSTESİ
1- Opti Fine HD Ultra
2- Industrial Craft 2
3- Thermal Expansion

4- Project Red (Eski red power)
5- Tinker's Construct
6- Build Craft
7- Zan's Minimap
8- Ender Storage
9- Tree Capitator
10- Not Enough İtems
11- Waila
12- Morph

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Modların Kısaca Tanıtımı
1- Opti Fine : Görüntü ayarlarıyla daha fazla oynayarak FPS'i arttırır. Oyun performansını hızlandırır.
2- Industrial Craft 2 : Bunu bilmeyen kaldı mı ki ? Yine de bilmeyen birileri belki de vardır. Ayrıntılı anlatım için
.

3- Tinker's Construct : Demircilikte tam olarak bir çığır açıyor bu mod. Gerçekçiliği ile benim favorim olan mod.
4- Build Craft : Oyuna eşya veya sıvı taşıyan borulardan tut kendi kendine maden kazan makineleri ekleyen bu mod pek karışık olmadığı için anlaması daha kolay. (Bu yüzden hoşuma gidiyor zaten :) )
5- Zan's Minimap : Bildiğimiz mini map.
6- Ender Storage : Ender chestlerin çanta şeklinde olanlarını ekliyor. Normal ender chestlerde de ilginç özellikler oluyor
7- Tree Capitator : Ağacın en altındaki odunu kırınca bütün ağacın yıkılmasını sağlıyor. tabii ki bu odun o kadar kolay kırılmıyor. Baltasız vurunca da çalışmıyor.
8- Not Enough Items : Hileyle item almaya , itemlerin yapılışlarına veya ne işe yaradıklarına bakmamızı sağlayan her mod pack'e lazım bir moddur.
9- Waila : Not Enough Items'ın bir yan modudur. Baktığımız bloğun adını ve hangi moda ait olduğunu tepede küçük bir kutucukta göstermeye yarıyor.
10- Morph : Öldürdüğünüz moblara dönüşebilmenize yarayan bir mod. Yalnızca görüntüyle de sınırlı değil. Dönüştüğünüz mobun özelliklerini almanızı sağlıyor. Örneğin yarasa olup creative'deymiş gibi uçabilir veya örümcek olup en dik duvarlara tırmanabilirsiniz.

Forge 9.11.1.965 Sürümünü Gerektirmektedir.
Forgenin tüm sürümlerini
bulabilirsiniz.

Eğer eklememi istediğiniz güzel bir mod varsa söyleyin beğenirsem onu da eklerim.
Version 1.1'de Eklemeyi Düşündüklerim
1- Advanced Machines (IC2 için)
2- Steve's Carts 2
Şu anlık benim eklemek istediğim sadece bu kadar sizin de yorumlarınızla çoğalabilir.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İlla bir ismi olması mı lazım? Daha mantıklı olurdu böyle biraz Türkçe'nin ırzına geçmişsiniz.