I-Doser Beyin Frekanslarıyla Ortam Ve Duygu Değişimi En Garip Deneyim

I-Doser Sizde İlgi Uyandırdımı?

• Evet

Kullanılan: 9 69.2%
  • Hayır

Kullanılan: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, bugün size I-Doser hakkında bilgi vericem ve deneyimlerimden bahsediceğim.
Konuya başlamadan önce bunu yapmak size kalmış sizin için tehlikeli olabilir ÖZELLİKLE "epilepsi veya kalp hastalığı" Olanlar dinlemesi çok sakıncalı..

Size bu i-doser(doz)'den bahsedeyim , beyin dalgası sesleri yollayarak beyin frekansınızı değiştirerek size duygu ve düşünceyi yaşatıyor bu olay müzik dosyası şeklinde ancak dinlerken pek bir şey anlamıyorsunuz odaklanıyorsunuz ve yatağınızda yaşıyorsunuz kulaklığı çıkartınca etkisi gidiyor.

Bunlarla ne yaşıyoruz diyebilirsiniz size şöyle özet geçeyim ; Uyuşturucu etkileri , Alkol , korku etkileri , duygusallık , aşk , gülmek evet deliler gibi kahkaha atmak.. bunun yanında günlük yaşantınızda kullanacağınız sizi daha ZEKİ , Çalışkan , Duygusal , Öz Güvenli , Sosyal Yapacak işe yarayan şeylerde var. Ayrıca tıp alanında kullanılıyor 20. Yüzyılın başlarından itibaren Migren(Başağrısı) , mide bulantısı gibi hastalıkları 15-30 dk da bitiren dozlar da var. Bunlar harici sizin ilgi alanınıza veya merak uyandıracak dozlarda var bunlara örnek olarak 6.Hissinizi geliştiren , Astral seyehat yapmanızı sağlayan , Lucid rüya(rüyanızı kontrol etmeniz) Sağlayan etkili dozlarda var
Bunlar sadece bir kaçı...

Şimdi size nasıl kullanacağınızı açıklayacağım internette doser'e başlama takvimi var o takvimlerden buluyorsunuz 1. gün 3.gün olarak ayrılıyor genellikle 1. günde etki etmiyor çünkü beyninizin alışık olmadığı sesler 1. gün alışma gününüz 2. veya 3. günde kesin etkisi var.. Dozlar;

• 1. Moderate(Orta)
  • 2. Strong(Güçlü)
  • 3. Very Strong(Çok Güçlü)
  • 4. Very very Strong (Çok çok Güçlü)
  • 5. Extreme (SON)
Olarak ayrılıyor sizin başlangıç seviyeniz Modarete olmalı Örnek;"Quick Happy" sizin gülmenize mutlu olmanıza yarıyor internet ten kolayca indirebilirsiniz telefonunuza veya MP3 'ünüze attıktan sonra stereo kulaklığınızı takıp yatağınıza yatıp dış ortamla bağlantınızı kesmeniz ve gözlerinize bir havlu veya bezle örtmeniz gerekiyor ve olay başlıyor sonuçlara şaşıracaksınız..

Benim Tecrübelerime Gelirsek;
Korkuyu ASLA Yapmayın gerek yok arkadaşlar size şöyle anlatayım hayatınızda geçireceğiniz en korkulu dakikalar olacak , bir korku filmi düşünün ve içindesiniz tekrar söylüyorum İZLEMİYORSUNUZ sizde içindesiniz.
Bunun yerine kafa dağıtıcı rahatlatıcı stress alıcı veya faydalı dozları deneyin bunlar daha iyi gelecektir
Alkol; Alkol etkisine sokuyor , başınız dönüyor rahatlıyorsunuz olay bundan ibaret
Cliff Hanger; 5.DK dan itibaren ayaklarınız uyuşuyor ve bir uçurumun kenarında edasıyla ilginç dakikalar geçiriyorsunuz
Lucid Rüya; Geldik anlatmak istediğim konuya , bu konuları merak etmiyorsanız denemenizi önermem rüyanızı kontrol ediyorsunuz rüyada olduğunuzun farkında bir şekilde gezip dolaşabiliyorsunuz önceden gittiğiniz yerlere gidebilirsiniz ANCAK yan etkisine gelirsek sabah uyanınca 8 SAAT boyunca ayakta beklemiş,durmuş hissi veriyor çok fazla yorgun oluyorsunuz sanki hiç uyumadınız bu yüzden bunu yapacağınız zaman yarına program yapmayın.
Orgasm; Bazı arkadaşların tahmin ettiği gibi :) ilginç dakikalar sizi bekliyor

Benim denediklerim bunlar henüz alışma aşamasındayım bir iki dozu farklı günlerde denediğim oldu
NOT : 2 DOZU ARD ARDA DİNLERSENİZ ETKİ ETMİYECEKTİR , 3 SAAT ARA VERMENİZ GEREK VEYA 15 DAKİKALIK RESET(beyninizi geri eski frekansına döndürüyor) DOZUNU DİNLEDİKTEN SONRA DİNLEYEBİLİRSİNİZ.

NOT : SİZE DENEYİN DEMİYORUM! MERAK EDENLER VEYA YABANCI KALANLAR VARSA BİR REHBER KONU OLUŞTURDUM

EPİLEPSİ HASTALIĞI OLANLAR ASLA DİNLEMESİN

Dozların Açıklamaları ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dozları çoğu MP3 sitesinden kolayca indirebilirsiniz DİKKATLİ OLUN HER DOZ ARADIĞINIZ DOZ OLAMAYABİLİR Kİ BUDA BEKLEMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ ORTAYA ÇIKARIR!

Deneyenler deneyimlerini bizimle paylaşsın arkadaşlar ben denedikce buraya yazacağım.
Herkese iyi forumlar..

@MegaCrafter ,@CINAX_DEVOP ,

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendim şahsen 1 hafta boyunca denemişimdir. 3 gün moderate dinledim ama hiç etki etmedi nedense. Stronga geçim dedim etki ediyormuş gibi oldu. Belki Very Strong daha fazla etki eder dedim ama kaba etim Very Strong dinleyemeyi yemedi.

ultimateasa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok tehlikeli belki de mutluluk mp3 ü içine ******* mp3 ü falan koyabilirler :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle bişeyin pek mümkün olacağini sanmiyorum EXTREME dediğin şeyi deniyip test edicem bakalim işe yariyacakmi cidden çok ilginç bir şey ama beyni bu şekilde kandırmanin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. En fazla o anki ruh halini değiştirir. Mesela şu alttaki şeyi bi 30dk dinlerseniz karamsallaşirsiniz bu anlatilan şeylede ilgisi yok sıradan bir piano müziği ama karamsal. Ayni bunun gibi bir şey olduğunu düşünüyorum ama dahaca denemedim deneyince söylicem bunlar önyargılarım sadece.

Hatta bakın size anime müzikleriyle duygulari yaşatiyim :D.

tahsins

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi sözlükde okuduğumda biri babasına yapmıştı ve bi şey görmüştüm rüyanızı kontrol etme tam dalmamışken ben rüyadamıyım demek ve kendi rüyanı kontrol etmek ben denemiştim ve havadan yere doğru düşüyordum bağırarak uyanmıştım astral seyahatta bi yerde okuduğuma göre ruh ölümü vb gerçekleşebiliyor diye yazıyordu ve bence dinlemek sakıncalı olabilir

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi sözlükde okuduğumda biri babasına yapmıştı ve bi şey görmüştüm rüyanızı kontrol etme tam dalmamışken ben rüyadamıyım demek ve kendi rüyanı kontrol etmek ben denemiştim ve havadan yere doğru düşüyordum bağırarak uyanmıştım astral seyahatta bi yerde okuduğuma göre ruh ölümü vb gerçekleşebiliyor diye yazıyordu ve bence dinlemek sakıncalı olabilir
Astral Seyahat sakıncalı.
Böyle bişeyin pek mümkün olacağini sanmiyorum EXTREME dediğin şeyi deniyip test edicem bakalim işe yariyacakmi cidden çok ilginç bir şey ama beyni bu şekilde kandırmanin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. En fazla o anki ruh halini değiştirir. Mesela şu alttaki şeyi bi 30dk dinlerseniz karamsallaşirsiniz bu anlatilan şeylede ilgisi yok sıradan bir piano müziği ama karamsal. Ayni bunun gibi bir şey olduğunu düşünüyorum ama dahaca denemedim deneyince söylicem bunlar önyargılarım sadece.

Bir yerde mozart fln bu tarz kişilerin yaptığı müziklerin insanlarda değişik duygular oluşturduğunu duymuştum :D Belki o olabilir.
Dediğin gibi anlık oluyor. Şarkıya odaklandığın süre içerisinde duyguyu yaşıyorsun. Bir süre sonra geçiyor tabi

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu dozlar sadece uyurken geçerli. Yani bu müzikler bize ultra içgüdü yeteneği bile kazandırsa sabah kalkınca yok olacaklar. Zaten uyku durumunda olmadan da beyni müzikle kandırmak aşırı zordur. O yüzden pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama size bununla alakalı değişik bir bilgi vereyim: Sinestezi hastaları bu müziklerin havada uçuştuğunu görebilir, onları koklayabilir, onların tadını alabilir ve onları tenlerinde hissedebilirler. Bunlardan çok azı da bu müziklerin içindeki duyguları da algılayabilir. Yani bizim dinleyerek yaptığımızı o insanlar koklayarak yapabilirler. Biraz garip bir bilgi değil mi?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açıkcası bu müziklerle bi ilgisi varmidir bilmem ama şu lucid rüya olani bi 30dk dinledim ve bugün adam akıllı uyuyamadim uyudum ama yarı uyanik :/. Ve gördüğüm 7 rüyayida hatirliyorum. Bir tanesinde anime karakteri olmuştum :/.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu dozlar sadece uyurken geçerli. Yani bu müzikler bize ultra içgüdü yeteneği bile kazandırsa sabah kalkınca yok olacaklar. Zaten uyku durumunda olmadan da beyni müzikle kandırmak aşırı zordur. O yüzden pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama size bununla alakalı değişik bir bilgi vereyim: Sinestezi hastaları bu müziklerin havada uçuştuğunu görebilir, onları koklayabilir, onların tadını alabilir ve onları tenlerinde hissedebilirler. Bunlardan çok azı da bu müziklerin içindeki duyguları da algılayabilir. Yani bizim dinleyerek yaptığımızı o insanlar koklayarak yapabilirler. Biraz garip bir bilgi değil mi?
sadece uyurken geçerli değil :( Müziğin arkasına bizim duyamadığımız frekanslarda sesler yerleştiriyorlar ve o ses direk bilinç altına işleniyor. Çok güçlü bi etki yaratması için birçok kez dinlenmiş olması gerek aslında ama uyku ile alakası yok :(

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendim şahsen 1 hafta boyunca denemişimdir. 3 gün moderate dinledim ama hiç etki etmedi nedense. Stronga geçim dedim etki ediyormuş gibi oldu. Belki Very Strong daha fazla etki eder dedim ama kaba etim Very Strong dinleyemeyi yemedi.
Very strong vs. derecesi pek bir önem arz etmiyor beynin alışma dereceleri modarete bile dinlesem etki ediyor sese odaklanman lazım rahat olman lazım
Çok tehlikeli belki de mutluluk mp3 ü içine ******* mp3 ü falan koyabilirler :D
Öyle şeyler olmayacağı bariz bunlar deneyerek atılıyor ve yapımı uzun sürüyor bir eroin için 1 yıl harcanmış ki insanları *******a sürüklemiyor :D

Böyle bir şey mümkün evet bende inanmıyordum ama denemeden göremezsin yani bu çok değişik his ve extreme den başlarsan başın ağrımasından başka etki etmez konuyu okumamışsın extreme sana hiçbir etki etmicektir modarete ile 2-3 gün kendine alıştırmalısın
Konuya bakarsan lucid rüya var zaten denedim orada anlattım
Bu dozların uykuyla ilgisi yok sabah ve akşam istediğin zaman yapabilirsin , sadece ses'e odaklanman yeterlidir bazı istisnalar var tabi lucid rüya ve astral seyehat için uykudan hemen önce yapman gerekiyor ve uyutan dozlarda var 30Dk lık uykunu getiriyor
Hepsini indirebilceğimiz belirli bir sayfa varmı ? :/
her siteden indirebilirsin ancak hepsi için para ödemen lazım idoser'in kendi sitesinden cracklerine bak bi istersen birde googlede şöyle arayabilirsin i doser quick happy mp3 indir çıkacaktır
sadece uyurken geçerli değil :( Müziğin arkasına bizim duyamadığımız frekanslarda sesler yerleştiriyorlar ve o ses direk bilinç altına işleniyor. Çok güçlü bi etki yaratması için birçok kez dinlenmiş olması gerek aslında ama uyku ile alakası yok :(
birçok kez dinlemene gerek yok beyin buna alışınca zaten etki ediyor en fazla 5. dk da etkisi giriyor ve sonuna kadar sürüyor
Yaklaşık bir kaç ay önce kendim konu açmıştım :/
https://forum.gamer.com.tr/konu/i-doser-nedir-yenir-mi.344773/
Daha ayrıntılısı olmuş :D
Eğer isteyen varsa özelden iletişime geçebilir yada attığım öteki mesajlardan skype adresime ulaşabilir :D (Hepsi var)
Bende konuyu araştırıp açtım zaten senin konunu gördüm ancak fazla ayrıntılı değildi ben kendi deneyimlerimide yazacağım bir konu oluşturdum :)

----------------------------------------------------------------
Konu ile sorusu olan arkadaşlar buradan sorabilir...