- En iyi cevaplar
- 0
@BurnerTroll ve @umut_ ben şu an tr serverinde [Mc]KomutUstası nicki ile sağ en üstte dolaşıyom sizde gelin takılak B)
Geliyorum.
@BurnerTroll ve @umut_ ben şu an tr serverinde [Mc]KomutUstası nicki ile sağ en üstte dolaşıyom sizde gelin takılak B)
Enayi gibi görünmediğimi düşünüyorum ve bu soruyu es geçiyorum.agor.io ya girmiyorsun değil mi![]()
Herhangibi Agar.io Eklentisi Mevcutmu Extended Veya Light Gibi ?[DOUBLEPOST=1433620553,1433620521][/DOUBLEPOST]Enayi gibi görünmediğimi düşünüyorum ve bu soruyu es geçiyorum.
Ip Verirsen Girelim@BurnerTroll ve @umut_ ben şu an tr serverinde [Mc]KomutUstası nicki ile sağ en üstte dolaşıyom sizde gelin takılak B)
Onun uzantısının linkini atsanaHerhangibi Agar.io Eklentisi Mevcutmu Extended Veya Light Gibi ?[DOUBLEPOST=1433620553,1433620521][/DOUBLEPOST]
Ip Verirsen Girelim![]()
Onun uzantısının linkini atsana
Kur bi sunucu gelemLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Türkiye Sunucusu Daha Aktif Değil Sanırsam
Beyler Bu agar.io Nedir .s .s Forumda Çok Duydum Ama Ne Olduğunu Bilmiyorum.Açıklarmısınız ?
Forumun En Cahil Üyesi zRedDragon Tarafından Gönderildi.
Banada Özelden Atsana Pls :/Şimdi Uyarı Alacağım Diye Atmıyorum AmaAz Bak Silerim
Sildim![]()
Eklenti yokken oynuyordum, eklentiyi indirdikten sonra da oynuyordum, sonra girememeye başladım.Herhangibi Agar.io Eklentisi Mevcutmu Extended Veya Light Gibi ?[DOUBLEPOST=1433620553,1433620521][/DOUBLEPOST]
Ip Verirsen Girelim![]()
Linki girdiğinde aldığın hata ne ? Bi ss atsanaEklenti yokken oynuyordum, eklentiyi indirdikten sonra da oynuyordum, sonra girememeye başladım.
Telefondayım. Siteye girip isim yazıyorum, Play'e basınca Connecting yazısı çıkıyor. Antivirüs kapat falan diyor. Kapattım bir işe yapamadı ama.Linki girdiğinde aldığın hata ne ? Bi ss atsana
Lütfen bazı şeyleri birbirine karıştırma; Türkiye'yi bölmeye çalışan şey PKK dır. PKK nın çoğunu Kürtler oluşturur ama Kürtlerin çoğu PKK lı değildir !!!Benim bu oyundaki tek hedefim nickimi kürt yapıp TURKIYE nickli kisileri bölmek ahahha Foşikler biji agar