I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Peki Vsync nedir Mühde :'(
Dikey eşitleme. Fps sabitlenmesi için kullanılır, kasma yaratabilirPeki Vsync nedir Mühde :'(
Frame rate yi monitörünüze göre sabitlerPeki Vsync nedir Mühde :'(
Ben HP Compaq Mini bilgisayarımda 1 GB DDR2 RAMile Windows 7 Starter kullanıyorum plsWin7'de 2GB RAM'a HardDisk'ten 2GB RAM eklersem katkısını görür müyüm? Ne kadar etkisi olur?
Peki Vsync nedir Mühde :'(
Önce kir sonra yak sonr da çöpe at o pc yiBen HP Compaq Mini bilgisayarımda 1 GB DDR2 RAMile Windows 7 Starter kullanıyorum pls![]()
Müh cevap alamadımStabil oyunlarda kullanılır ise ciddi anlamda kasmadan oynayabileceğiniz bir etki yaratır peki napar bu der isek şunu yapar monitörünüzün hertz (yenilenme hızı) (1920x1080 çözünürlük destekli monitör kullanıyor iseniz genelde 60) olan sayıya fpsnizi eşitlemeye çalışır ancak yaptığı eşitleme normal eşitlemeye benzemez bayağı performanslı eşitleme yapar mesela max fps de 200 fps alıyorsanız map değiştirirken 50 fps alıyor iseniz Vsync onu yine 60 fps ye sabitler bayağı faydaları birşeyciktir ama minecraft stabil olmayan bir oyun olduğu için pek faydasını göremezsiniz
Ayrıntılı bilgi için bkz: #V-sync
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Rust ve The Forest rahat kasmadan Lenovo Z580 1 TB 8 GB RAM modeli kaldırır mı? 8 yüklü .1 update yapmadım ekran kartını bugün driver güncelledim
Müh cevap alamadım
Yeni alYazıyorum evladım acele etme hemen öyle
Şimdik sorduğun oyunların ilk isimleri başta olmak şartı ile sonuna system requirements ekleyerek gogulda aratarak sayfalara girerek öğrenebilirsin ben her oyunu oynayıpta sistem söyleyecek bir kasaya mevcut değilim malesef![]()
Kasa değil laptop :/Yazıyorum evladım acele etme hemen öyle
Şimdik sorduğun oyunların ilk isimleri başta olmak şartı ile sonuna system requirements ekleyerek gogulda aratarak sayfalara girerek öğrenebilirsin ben her oyunu oynayıpta sistem söyleyecek bir kasaya mevcut değilim malesef![]()
Demekki işlemcinin değişmesi gerekKasa değil laptop :/
system req lab biliyorum şuanda o bilgisayarda değilim o yüzden sordum.
Bir de bir şey daha soracağım tam yazılımsal değil ama Minecraft oynarken çok ısınıyor 80 90 görüyor Crysis 3 oynarken 80 90 görüyor ama Minecraft oynarken de bu kadar yüksek görüyor. CS:GO ETS2,vb max 80-70 oluyor. Soğutucu stand kullanıyorum.Arkada chrome bile açık tutmuyorum, tutsamda canlı yayın da olsa arada değişmiyor sıcaklık. Browser gezerken 40 - 35 - 50 geziyor.
Sadece Minecraft oynarken bu oyuna göre fazla bence. Resmen Minecraft oynarken Crysis 3 oynuyormuş gibi.[DOUBLEPOST=1415741538,1415741490][/DOUBLEPOST]Cevap beklüyrüm @MUHDEDemekki işlemcinin değişmesi gerek
K013 cihazımdan gönderildi
Daha az güç tüketen ve daha â ısınan bir işlemci tak. İşlemciden falza ısınan bir şey yokSadece Minecraft oynarken bu oyuna göre fazla bence. Resmen Minecraft oynarken Crysis 3 oynuyormuş gibi.