İbretlik

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Vallaha ne diyeceğimi bilemiyorum :( bir güldüm bi düşündüm sonra üzüldüm sonra yine güldüm :) Tamam ben de o yaşta oldum ama bu başka bir canlı türü

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Phen de C€henneM beqchilerine qarŞı gruBuMu kurUyOruM arQdashlar kaTıLMak iste€enLer MsJ atsın ama boş yeRe arAmaYıN sAdEce prOLarI alıyoRuz. (Ulan elim ağrıdı, nasıl büyüklü küçüklü yazıyorlar?)

Güzel bir çocukluk geçirmişim. Şunlara bakınca içimden şükretmek geldi.

Bharacr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Phen de C€henneM beqchilerine qarŞı gruBuMu kurUyOruM arQdashlar kaTıLMak iste€enLer MsJ atsın ama boş yeRe arAmaYıN sAdEce prOLarI alıyoRuz. (Ulan elim ağrıdı, nasıl büyüklü küçüklü yazıyorlar?)

ADFG:HJK:LŞİ

BrolyTheRSSJ

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Sonra neden "bebe" diyoruz bunlara :) Bu ne ya? "En az benim kadar yakışıklı ve badboy olmalıdır" Grubun adı da Cehennem bekçileriymiş :)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Mobilde daha zor[DOUBLEPOST=1435171884,1435171843][/DOUBLEPOST]
Sonra neden "bebe" diyoruz bunlara :) Bu ne ya? "En az benim kadar yakışıklı ve badboy olmalıdır" Grubun adı da Cehennem bekçileriymiş :)
Allahtan cehennemdeler yani :(