Poldi
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Keyifli Oyunlar...Server Çok Güzel Warplarda Gayet Başarılı Rütbeler Eski Osmanlı Ordusundan alınmış ve Yetkililer İlgili Bence Böyle Bi Server Tutulur.
Yaşasın Icecream.nitrado.net
Keyifli Oyunlar...Server Çok Güzel Warplarda Gayet Başarılı Rütbeler Eski Osmanlı Ordusundan alınmış ve Yetkililer İlgili Bence Böyle Bi Server Tutulur.
Yaşasın Icecream.nitrado.net
Eksikleri Söylersen Eklemeye çalışırız Yorumun için Teşekkürler.Lapis kısmındaki kazarken fps düşmesi sanıyorum alanın fazla büyük olmasından onun dışında fazla kolay bir faction server olmuş edit item sistemi güzel ama abartılı onun dışında klasik job sistemi mevcut onada eyvallah. Eksikler var elbet zamanla düzelir diye düşünüyorum
Keyifli Oyunlar..Süper Server Oyundaki Adım Loafishness1 Ben Beğendim herkes Beğenir
Sunucuda Birkaç Tatsız olay yaşanıldı bundan dolayı özür diliyoruz. Hilelere artık gereken işlem daha sıkı uygulanacak. Tekrardan iyi oyunlar..Adaletsizlik diz boyu, Hileler ban yemiyor hep jail nedense. Ve 2 gündür edit itemler dağıtılıyor ekonominin içine s*çıldı
Map'e Özenme gibi bir durum söz konusu olamaz sizi o sunucuyu ilk defa görüyorum ve duyuyorum. Ticaret kısmı geçici süreliğine böyle daha doğrusu tüm warplarda gelişim sürecine gidilecektir.Çalıntı değildir. iyi Forumlar.TICARET Adlı Warp Alanızın @CraftRion Adlı Sunucuya Yaptığım Lapis'in aynısını kopyalayıp yapıştırmışsın. Bari Map'e Özeniyorsan belli etme.