Swarozowski
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
teşekkür ederim. biliyorum bu aralar işleriniz var bu yüzden yapmamanızdan şikayetçi değilim. sadece ihtiyaç var, geç olsun güç olmasın 
./ci Komutu 5M veriyo Dedigin için Banlandın Kardeşimniye banlandım söyler misin
İhale vardı, 5m veriyorum dedim ve sonucu. Neden böyle bir şey yaptın ben de anlamadım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yapılacak skyblock sunucusundan sonra , sunucu açılıyor.server kapalı mı acaba ? giremiyorumda
bide anbu hammaddesi yapılabilecek misiniz ? merak ettim sadece.
Galiba Kapalı bende Giremiyorum şu an Skyblock Spawnıyla Ugrastıgımız için belki sonra yapabiliriz Swarozowskiserver kapalı mı acaba ? giremiyorumda
bide anbu hammaddesi yapılabilecek misiniz ? merak ettim sadece.
Gel evlenelimGaliba Kapalı bende Giremiyorum şu an Skyblock Spawnıyla Ugrastıgımız için belki sonra yapabiliriz Swarozowski
Kayra Şansa Bak aynı anda yazdık ^.^
Aleyküm selam , az ciddiyetSelam Kızlar Ben Kıreyzi .s
Artık çalışıyorotomatik lapis satma çalışmıyor. abiniz ANBU Laserpanda
Ağzını topla , bir daha görmeyeceğim .Merhaba Arkadaslar Ben Dünyanın En akıllı en zeki oyuncusunuyum sınırsız bilgiye sahibimdir her boku bilirim ve yapabilirim medela Taşı kafamda kırabilirim sizinkindede kırabilirim çok gzel bi yetenek deiylmi sizi dövebilirim beyninizi parçalayabilirim Ve son olarak sizin beyninizi çıkarıp akşam yemeginde size pişirip yedirebilirim servere girerseniz görüşürüz bolbol . [Moderator]:AhmetErenJrz Konuşma Budur !!! quewquewquew asdadadaasdasdaSA
Uyarıldılar zatenArgo ve Küfürleri Sansürleyin,Sonra Niye Susturuluyoz xD