>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir mini game bile gelse servere girmek için nedenim olur ve Türk serverlerde mini games nasıl olacak merak ettiğimde o.(Büyük ihtimal hiç kimse becerimeyecek ve %90 herkes hile olacak)

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında ben vip almam çünkü vip alıyosun akşama kadar uğraşcan kurucuya aldğını söylickesin vip almaya uğrqaşmam numaranın son 4 hanesiylemi alıcaz

Diğer Serverlerdeki VIP Alma İşine Benzemiyor Bunda.Para Ödüyorsun,IcePara Alıp IcePara ile Oyun İçinden İstediğini Alıyorsun.(Vip,Edit Kazma vb.)

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Lapisli sunucular pek ilgimi çekmiyor ama kaliteliye benziyor lapis seven arkadaşlar bir göz atmalı. Birde gözüme şu takıldı

"Bildirim şu olsun." Birtek benim mi dikkatimi çekti :D

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server çok güzel girip bi oynuycam zaten mineplexe girmekten yavaş yavaş sıkılmaya başlamıştım

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kayra ban yedim hile açtığım için çok özür dilerim. arkadaşım ***** diye bir şey atmıştı bende nuker varmı diye bakıyordum sabah attı yemin ederim. bidaha açmayacağıma söz veriyorum. çok emeğim var kardeşim nolur. Laserpanda ben. 1.5 aydır bu serverdeyim ilk kez hle açtım kardeşim nolur

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[/url][/IMG]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resmen rezillik adama ne anlatıyorum.. verilen cevaba bak.. böyle harikulade bir serverde sorun yaşamam şaşırtıcı :)

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım ***** diye bişi attı versionlara at profilden girerken seç onu dedi bende girdim. aradım sordum işte hile dedi bi tane faction sw bul gir dedi bende bi tek burda oynuyorum zaten girdim. orda kırıcak bir şey bul dedi bende warp lapise gittim. speedmine aç dedi açtım zaten verimlilik 9 var etki etmedi. sonra nuker diye bişi var aç dedi sağ tıkla o bloğa dedi tıkladım. o arada kayraya bişi yazdım. oda tp atmış beni hileli durumda görmüş hiç değilse bi bilgilendirilmek, itiraz yada jail gibi bir yol olsa..