İçeri dalın "illuminati" ile ilgili :/

Sadece rastlantımı ?

• Bence rastlantı olmuş sadece benziyor

• Doğru olabilir dün yokken bugün nasıl oraya şekil gelsinki üstelik çıkmıyor .

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler benim yanağımda bir gün 10 yaşlarımdayken 3 tane ben çıktı hemde bir gecede ertesi sabah aynaya bi bakmıştım (yatmadan önce dişimi fırçalarken baktım yanağımda bişi yoktu ) 3 tane ben vardı dedim bunlar ne lan filan neyse onu boşverdim..
Bu gün okulda sıra arkadaşım dediki bana lannn çevir boynunu dedi noldu la dedim çevirdim lan boynunda şahdamarının hemen yanında illuminati işareti var lan dedi oha dedim lan şakamı yapıyosun yoksa ciddi misin dedim oda lan ne şakası niye şaka yapıyım mal dedi sonra olm tenefüste tuvalete gidip aynada bakıcam (dün baktığımda yoktu yani farketmemem imkansız nerdeyse zaten yoktu dün okuldada görmedi çünkü sıra arkadaşım ) dedim sonra gittim tuvalete girmeden önce ardayla berkaya lan boynumda illumniati işareti varmış alimert söyledi derste dedim sonra ciddimisin hani lan dediler çevirdim boynumu ohaaa dediler koş tuvalete dediler su tutcaz oraya dediler (bilemedim niyeyse :D )
gititm tuvalete bi baktım aynaya lan oha dedim resmen şah damarımın hemen sol tarafında üçgen ve üst köşesinde büyük bir nokta vardı lannn dedim çıkarcam lan bunu ...... böyle işi dedim bune lan dedim baktın çıkmıyor lannn dedim herhalde biyere sürtmüştür filan su tuttular soğuk su (hortum vardıda orda musluğa takılı bişldiğin oraya su tuttlar üstüme ) lan dedim acıdı mk naptınız dedim sınıfa gittik filan berkayla arda koluna hilal çizdiler dedim napıyonuz la filan illuminatiden korunmak için dediler la dedim illuminati tam olarak ne filan dedim dediler şeytana tapanlarmı deccale tapanlarmı öyle bişi dedi dünyayı illuminati nin yönettiğini söyleyenler var filan dediler lan dedim ben şeytana filan tapmam noluyo dedim korktum biraz :D şuanda iz hala duruyor bildiğin illuminati yan filanda durmuyo böyle dik duran bir üçgen üst köşesindede nokta var kocaman hatta siyahlık gibi bişi yani göze çok benziyor işte bide kırmızı ile çizilmiş gibi duruyor ugraştım sabunla filan yıkadım yok çıkmıyor bildiğin illuminati işareti akşam yatıyosun bşii yok sabah kalkıyon okula gidiyon illuminati işareti var ve okul 7 ders = tam 5 saat 50 dk 10 dk daha olsa tam 6 saat işte ve 3ncü derste farketti alimert (ilk iki ders beden dersiydi farketmesi imkansız zaten beden dersinde sürekli hareketliyiz) ve aradan şu an tam hesaplamadım ama en az 3 4 saat geçti ln hala iz duruyor belirgin bir şekilde duruyor şu an yara korkuyorum la çarpıldınmı sen filan dedi sınıftan bazıları (derste alimerte lan ciddimisin filan derken dediler) yok filan dedim bazıları cenabetmisin filan dediler yok lan 30 dk gusül aldım son şeyden beri dedim (şey..... :D ) biraz korktum şimdi korkum biraz azaldı bunun açıklaması ne :D bildiğin orda bir illuminati izi var belirgin bir şekilde işaret duruyo :D noldu bana cenabet değilim ula :D

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sıcak veya soğuk ortamlarda siz hangisini seviyor iseniz tam tersi olan benim için sıcak ortam her neyse o ortamlarda durduğunuzda vücüdunuz o sıcak veya soğugu (yazamadı) sevmediği için bir yerlerinize ben/sivilce/geçici olacak bir şişiklik v.s çıkartarak o bölgeyi korumayı amaçlar belirli bir süre sonra aynı ısıda durunca yavaş yavaş geçer bu dediğim derinin kendini soğuktan korumasına karşı yaptığı küçük diken gibi genelde kollarda olan şey değildir :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bunlar hep feyk hocam feyk inanmayın bu löllööömönöötööcööölöööre

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Hayal gücünüz çok geniş ya. Yaşınız pek büyük değil belli her zırvaya Illuminati demenin başka açıklaması olamaz. Ona bakarsan benim suratımda küçücük 4 tane ben dümdüz çizgi oluşturuyor şu yaşıma kadar hiç merak etmedim. Bırak dursun normal ben veya sivilce falandır boşver git ödevlerini yap pls.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantık kullanıcak ve bu hikayenin saçma olduğunu söyliycektim ama artık SİZİN beyniniz bunu almadığına göre

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar hep feyk hocam feyk inanmayın bu löllööömönöötööcööölöööre
feyk değil kameramı kırmamış olsaydım çekip atardım size sivilce filan değil resmen işaret var resmen[DOUBLEPOST=1415987642,1415987553][/DOUBLEPOST]EDİT: ha bu arada o 3 tane yanağımdaki ben hala duruyor bu boynumda çıkan bir şey karıştırmayın

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Okumaya üşendim çünkü o çok geniş hayal gücünden uydurulmuş basit bir hikaye. Okumaya değmez.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okumaya üşendim çünkü o çok geniş hayal gücünden uydurulmuş basit bir hikaye. Okumaya değmez.
Kendi üstüme şurda yemin ediyorum en ufak bir yalanım varsa öleyim ciddi ciddi yemin ediyorum şurda şuracıkta koltuğumda otururken eğ diye öleyim yalanım yok bu olaylar gerçektir bugün yaşanmıştır ve en ufak bir yalan - abartma yapmadan sizlere anlattım