alalı daha 1 yıl olmadı kuruyacağını sanmam ayrıca bu yaz ekran kartı alınca termal macununuda yenilicemMübarek o kasada nasıl ekran kartı yok
Soğutucunun işlemciye temas ettiğine ve termal macunun kuru olmadığına emin ol
Bir de overclock edilmediğine tabii
Evet gider.alalı daha 1 yıl olmadı kuruyacağını sanmam ayrıca bu yaz ekran kartı alınca termal macununuda yenilicem
yani ekran kartı alırsam ısınma sorunu gider dimi?
Biran önce al. Sonuçta Intelin kartı çok dayanıklı bir kart değil, çok ısınırsa yanar. Aldıktan sonra ısınma sorunun gider ama coolerın yoksa birtane cooler al ilkalalı daha 1 yıl olmadı kuruyacağını sanmam ayrıca bu yaz ekran kartı alınca termal macununuda yenilicem
yani ekran kartı alırsam ısınma sorunu gider dimi?
sağol bir tane oc fanı buldum ınu alıcam birde bana ucuz ama hava akışı iyi olan bir kasa önerir misin(Biran önce al. Sonuçta Intelin kartı çok dayanıklı bir kart değil, çok ısınırsa yanar. Aldıktan sonra ısınma sorunun gider ama coolerın yoksa birtane cooler al ilk
Thermaltake yada Corsair markalarını öneririm, Kartın çökmesi normal ama mümkünse şu an için kartı çok yormasağol bir tane oc fanı buldum ınu alıcam birde bana ucuz ama hava akışı iyi olan bir kasa önerir misin(
(intelin ekran kartı çöküyor arada sırada)
tamam önerin için sağol birde oc fanı hariç normal fanda alıcam yine thermaltake ve corsair mi iyidirThermaltake yada Corsair markalarını öneririm, Kartın çökmesi normal ama mümkünse şu an için kartı çok yorma