İconomy para gelmem sorunu

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben serverde kaç kere denedim fakat hala eco give ile kendime para versem gelmiyor eşya satsam satılıyor ama para gelmiyor İconomy pluginini de güncelledim fakat hala aynı sorun çözümü nedir arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

bide panelde şöyle bir şey yazıyor

Kod:
[09:24:54 INFO]: java.io.FileNotFoundException: plugins/iConomy/accounts.mini (Permission denied)
>
[09:24:54 ERROR]: java.io.FileNotFoundException: plugins/iConomy/accounts.mini (Permission denied)
>
[09:24:54 INFO]: java.io.FileNotFoundException: plugins/iConomy/accounts.mini (Permission denied)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
o komutun permissionununu bulunduğun gruba ekleyeceksin
Daha açıklayıcı anlatsan arkadaş daha mutlu olurdu. Bunlar iConomy'in izinleri ve komutlarıdır. Hangi komut çalışmıyorsa o komutun iznini, izni olmayan gruba ekleyiniz.

Permission: iConomy.holdings

/money - Paramı gösterir.

Permission: iConomy.holdings.others

/money [name] - Başkasının parasını gösterir.

Permission: iConomy.help

/money help - Yardım ve Bilgiler.

Permission: iConomy.payment

/money pay [name] [amount] - Başkasına para gönderirsin.

Permission: iConomy.accounts.create

/money create [name] - Hesap oluşturursun.

Permission: iConomy.accounts.remove

/money remove [name] - Hesabını silersin.

Permission: iConomy.accounts.give

/money give [name] [amount] - Para verirsin. (YÖNETİCİ KOMUTU)

Permission: iConomy.accounts.take

/money take [name] [amount] - Para alırsın. (YÖNETİCİ KOMUTU)

Permission: iConomy.accounts.set

/money set [name] [amount] - Hesabın parasını ayarlarsın. (YÖNETİCİ KOMUTU)

Permission: iConomy.accounts.status, iConomy.accounts.status.set

/money status [name] (status) - Hesap durumunu kontrol et / ayarla. (YÖNETİCİ KOMUTU)

Permission: iConomy.accounts.purge

/money purge - Tüm hesapları ilk sahipleriyle temizleyin. (YÖNETİCİ KOMUTU)

Permission: iConomy.accounts.empty

/money empty - Hesap veritabanlarını boşaltın. (YÖNETİCİ KOMUTU)

Son düzenleme:

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bide şey var satıyorum ama /money yazınca 30.00 gözüküyo /balance yazınca miktar gerçek miktar gözüküyo fakat bende diyelim /balance 10k gözüküyosa yine bir şey satın alamıyorum 1k lık filan hiçbişey yine para yok diyo burda varmı bunu düzelticek bi permission

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bide şey var satıyorum ama /money yazınca 30.00 gözüküyo /balance yazınca miktar gerçek miktar gözüküyo fakat bende diyelim /balance 10k gözüküyosa yine bir şey satın alamıyorum 1k lık filan hiçbişey yine para yok diyo burda varmı bunu düzelticek bi permission
Alakasız olduğunu düşünüyorum ama Vault var mı sunucunuzda? Ayrıca market eklentinizi güncelleyiniz. Ayrıca /money iConomy içindir. Ama /balance komutu Essentials ekonomisini göstermiş olmasın? Çünkü dediğinizi tam anlamadım.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
vault var ama ben kendime eco giveden mesela 5m yolladım diyelim /money yazınca 30.00 gözüküyor /balance yazınca 5m gözüküyor fakat ben 1k lık eşyayı bile satın alamıyorum yeterli miktarda paranız yoktur diyor.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
vault var ama ben kendime eco giveden mesela 5m yolladım diyelim /money yazınca 30.00 gözüküyor /balance yazınca 5m gözüküyor fakat ben 1k lık eşyayı bile satın alamıyorum yeterli miktarda paranız yoktur diyor.
Eco komutu Essentials içindir. Siz /money give [isim] [miktar] komutu ile kendinize para vereceksiniz.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Money] Account nickim does not exist. yazıyo ve ayrıca ben o para göndermeyi bi tek öyle değil lapis satarken mesela satılıyo ama yine money 30.00 balance ye geliyo ve yine para harcanmıyo

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Market eklentiniz iConomy'e değil Essentials'a göre para veriyor. O zaman iConomy yerine Essentials'ın ekonomisini kullanınız.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Cazip geliyor ama hata veriyor. Market eklentisi Essentials'a göre çalışıyor. Konfig'inden belki değiştirebilirsin.