jackjapool
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Güzel Skript,Geçen Yaz Da Benzeri Yapılmıştı.
Son düzenleme:
Merhaba,Benzer Skript Geçen Yaz Yapılmıştı.Skriptde Bulduğum 1 Hata Yı Söyleyeyim Eğer Skript Faction SkyBlock Tarzı Serverlerde Oynanacaksa Oyuncular Stained Glass I Envantere Koyduklarında hiçbir Şekilde Oynatamayacaklar.Bence Eventin Altına İsim De Eklenmesi Daha Yararlı Olur.
Merhaba,Varya skripti anladım ama skriptin kodlarını anlamadım.
Merhaba,güzel konu tebrikler ama oyuncular cama shifte basarak tıklayınca eline geliyor?
teşekkürler 1.11.2 için skmorkaz yok sanırsamMerhaba,
Yorumunuz için teşekkür ederim. SkMorkaz eklentisini kullanırsanız bu sorun ortadan kalkar. Skript'im SkMorkaz desteği ile yapıldı.
İyi forumlar.
Ben şu anda sunucumda kullanıyorum. (1.8 / 1.9 / 1.10 / 1.11 / 1.12) [Viaversion] ile.teşekkürler 1.11.2 için skmorkaz yok sanırsam![]()
Haklısın. O zamanlar pek bilmiyordum. Belki yakında değiştiririm.Geride kalmış bile olsa gereksiz kod uzunluğuna sahip olduğunu belirtmek isterim, halen kullananlar var ise loop "" times kullanarak kodu kısaltman gerek.
log player commands: true
Merhaba,2 Saniyede Herkese Komut Yazdırmasından Dolayı
plugins/Skript/config.yml Yoluna Girerek
Beni kastediyorsanız ben author değilim. Aslında 3-5 satırlık bir skript yazınca kimse gerçek author olmuyor.Vede Author Arkadaşım (Ismine Bakmadım Kusura Bakma)
Bunun cevabını yukarıda belirtmiştim:Sub-İnvoke Sistemi Yada Function Kullanabilirsin Konsol Kirlenmez
Haklısın. O zamanlar pek bilmiyordum. Belki yakında değiştiririm.
Madem Konu Hortladı Cevap VereyimBeni kastediyorsanız ben author değilim. Aslında 3-5 satırlık bir skript yazınca kimse gerçek author olmuyor.![]()
Konuyu gereğinden fazla uzatıyorsunuz. Kimse 1 harf yazıp kendine ''Author'' falan diyemez. Kusura bakmasın. Kendi konumda da istediğim alana cevap verebilirim açıkcası. Daha fazla uzatmamak dileğiyle.Madem Konu Hortladı Cevap Vereyim
Author'un kelime anlamına inelim
"yazar" denir yazı yazan kişidir sen o skripti 1 harf bile olsa yazdınmı yazdın kendine author diyebilirsin
bahsettiğin olay "developer - geliştirici" olunmaz olmalıydı bence gelişmemiş birşeyin geliştiricisi mantıksız olur çünkü
![]()
Ve Ayrıca Diğer Dediğim Config.yml Deki Kısım Kullancak Arkadaşlar Olursa Onlara Yardımcı Olması İçin Söledim Eleştirmenize/Cevap Vermenize Gerek Yoktu