Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
/d slime veya /dis slime Pluginin Komutlarını Kullandığımda (An İnternal Error Occurred While Attempting To Perform This Command) Hatası Veriyor Yardım Edermesiniz Veya Buna Benzer Başka Pluginler Varmı ?
Plugin sunucunun sürümüyle uyumlu değilse çalışmaz. Bukkit üzerinden en son çıkmış olan güncellemeyi kurmayı denemelisin. Eğer sorun devam ederse sunucunun versiyonuna uygun sürümü kur. Durum yine değişmezse başka bir plugin kurmalısın (öneri yapabilirdim ancak bahsettiğin pluginin ne işe yaradığını bilmiyorum ).
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.