If you wish to use IP forwarding, please enable it in your BungeeCord config as well!" Hatası

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalar bungee configim yukarıda, listening port'u 25666 yaptım +100 ekledim dogrumu bilmiyorum sebebi 25566 yaparsam çakma lobi sunucusu acılmıyor, ve şu an çakma lobi açık 25666 yaptıgım için. Fakat 2 sunucuyada girerken if you wish to use ip forwarding please enable it in your bungeecord hatası veriyor , çakma lobi ve lobi nin bungeecord ayarı true sebebi nedir ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer sunuculara direk sunucuların iplerinden girmeye çalışıyorsan bu hatayı alman normal. Fakat BungeeCord üzerinden bu sunuculara girmeye çalışırken alıyorsan sıkıntı var demektir. Burada durum hangisi?

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer sunuculara direk sunucuların iplerinden girmeye çalışıyorsan bu hatayı alman normal. Fakat BungeeCord üzerinden bu sunuculara girmeye çalışırken alıyorsan sıkıntı var demektir. Burada durum hangisi?
direk sunucuların ipleriden girmeyi denedim 2 sunucu var zaten bungeecord ipsini nasıl ögrenebilirim ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
direk sunucuların ipleriden girmeyi denedim 2 sunucu var zaten bungeecord ipsini nasıl ögrenebilirim ?
Bungeecord aktif iken sunuculara direkt olarak bağlanamazsın. Bu Bungeecord'un mantığına aykırı ve bir güvenlik önlemi. Bungeecord'un config dosyasını burada anlatıldığı gibi ayarlamaya çalış, başarısız olursan özel mesaj atabilirsin bana Skype adresimi veririm oradan anlatırım. "
" Şuanki configini sıfırlamayı unutma çünkü gördüğüm kadarıyla pek iç açıcı değil. Ayrıca Bungeecordunu güncelle. "
" (son sürümü 1.8 - 1.11 uyumludur)

Ek olarak ipwhitelist tarzı bir plugin kullanarak Bungeecord'unun ip adresi dışından bağlantıları engellemeyi unutma. Aksi halde bir başkası kendi bilgisayarında Bungeecord oluşturup senin sunucuna yönlendirerek senin çakma lobini atlayıp direk Survival - Faction yada her neyse sunucuna giriş yapabilir. Bu durumda istediği isimle girip sunucuyu griefleyebilir.