Ikaros Gaming | Parkur Map 2 [SUPER]

Mapımız Nasildir ?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

6831999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
IKAROS GAMİNG PARKUR 2.MAPIMIZ GELMİŞTİR..

Map Yapanlar;
Ikaros Gaming Kurucusu Cem Işık

Ikaros Gaming Kurucusu Ugur Dilsizoglu

ILETİSİM ICIN;
Skype; uqur32
Skype; cem6831999
Facebook;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook;

Özel Map Yapılır..
Yaptırmak Istıyenler Skype Yada Facebook Ulaşabilir.!

Fotoğraflar;
1.

2.

3
.

Indirme Linkimiz;

Virüs TotaL;

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendi haritanıza "Süper" diyerek ilgi çekeceğinizi zannetmiyorum. Haritaya gelirsek oyuna girdiğim anda mapın sonunda başlattı ve Creative moddaydım. Zar zor başlangıcı buldum. Yani bu tür şeylere özen göstermelisiniz. Çok kısa geldi bana bir de ortalıkta canavarlar spawn olup duruyordu. Onun dışında bunları yapmayıp da Checkpoint koyman dikkatimi çekti. :D Yine de elinize sağlık.

6831999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi haritanıza "Süper" diyerek ilgi çekeceğinizi zannetmiyorum. Haritaya gelirsek oyuna girdiğim anda mapın sonunda başlattı ve Creative moddaydım. Zar zor başlangıcı buldum. Yani bu tür şeylere özen göstermelisiniz. Çok kısa geldi bana bir de ortalıkta canavarlar spawn olup duruyordu. Onun dışında bunları yapmayıp da Checkpoint koyman dikkatimi çekti. :D Yine de elinize sağlık.
Bazı Hatalar Var onları duzelmetek ıcın mapı onlıne yaptık lutfen hatalarımızı soleyınkı duzeltelım cok fazla kırıcı olmayın
Bide Yeni Map Geliyor Cok Ugrasıyoruz Suanda Mapı Yapıyoruz Skype Adresimizi Ekleyerek Ekran Paylasabiliriz Ekibimize Alım Vardır..
Hatalarımız Vardır Yalan Degıl setspawn yoktu serverımız singilplayerda yapmıstık o yuzden baska yerde dogmusunuzdur..
Simdi Normal Pluginli Server Actık Onda Yapıyoruz Kısacası 3.Parkur Mapımız Super Olacaktır.. Bunda Supemız Yok Tıtız Tıtız Ugrasıyoruz Kusura Bakmayın Kotu Yaptıysak..

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazı Hatalar Var onları duzelmetek ıcın mapı onlıne yaptık lutfen hatalarımızı soleyınkı duzeltelım cok fazla kırıcı olmayın
Bide Yeni Map Geliyor Cok Ugrasıyoruz Suanda Mapı Yapıyoruz Skype Adresimizi Ekleyerek Ekran Paylasabiliriz Ekibimize Alım Vardır..
Hatalarımız Vardır Yalan Degıl setspawn yoktu serverımız singilplayerda yapmıstık o yuzden baska yerde dogmusunuzdur..
Simdi Normal Pluginli Server Actık Onda Yapıyoruz Kısacası 3.Parkur Mapımız Super Olacaktır.. Bunda Supemız Yok Tıtız Tıtız Ugrasıyoruz Kusura Bakmayın Kotu Yaptıysak..
Amacım kötülemek değil kendinizi geliştirin diye söyledim bunları.

6831999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sımdı Yukleyecegımız mapa 9:04 de basladık saat 12:41 baya ugrastık ınsallah bu mapımızı begenırsınız.. [mayın tarlasında kufur etmeyın gamemode alırsınız :D ]