Yaratıcı8
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Animasyona üşeniyoruz napalımBu Animasyon Programında Resim Yapmayı Ne Zaman Bırakacaksınız Anlamıyorum -,-"
Animasyona üşeniyoruz napalımBu Animasyon Programında Resim Yapmayı Ne Zaman Bırakacaksınız Anlamıyorum -,-"
Nasıl hayattan soğudun yaaaa ????hayattan soğudum vallahi hayattan soğudum D:
Benim Kafadan Birini Buldum Sonunda (((:Animasyona üşeniyoruz napalım
Karakterin ayağını seçiyorsun altta bending yazısına tıklıyorsun ve ayarlıyorsun.dizlerini nasıl ayarlıyosun ben dizlerini ayarlamayı beceremedim
Mine İmator Dersleri Diye Bir Konu açmanı ÖneririmKarakterin ayağını seçiyorsun altta bending yazısına tıklıyorsun ve ayarlıyorsun.![]()
Açabilirim aslında ama açarsam nereye açabilirim?Mine İmator Dersleri Diye Bir Konu açmanı Öneririm
Eğer ister açarsan bn yardım ederim /:
Resepsiyon Bölümüne Mine İmatör Yeri Açılsın Diye bir konu aç ilgilenirlerAçabilirim aslında ama açarsam nereye açabilirim?
Yardımcı olduğun için teşekkürler.Resepsiyon Bölümüne Mine İmatör Yeri Açılsın Diye bir konu aç ilgilenirler
teşekkür ederimKarakterin ayağını seçiyorsun altta bending yazısına tıklıyorsun ve ayarlıyorsun.![]()
Bence basit olmuş ama avatarındaki gibi bir resim yapsan daha iyi olur.bakın buda benden
![]()
onu ben yaptım zaten ve bir hikayeli mine imator çalışması yapıyorum bide ben animasyon yapmak istiyorum animasyonlar scheamitc le kaydediliyo ya neyle aç diycem ?Bence basit olmuş ama avatarındaki gibi bir resim yapsan daha iyi olur.![]()
Öncelikle avatar resmini kendin yaptığını anlamıştım zaten. Ama animasyonları mani diye kaydedildiğini biliyorum ben Schematic diye kaydedildiğini duymadım.(NOT:mani uzantısını mine-imator açar.)onu ben yaptım zaten ve bir hikayeli mine imator çalışması yapıyorum bide ben animasyon yapmak istiyorum animasyonlar scheamitc le kaydediliyo ya neyle aç diycem ?
ben de o kafadanımBenim Kafadan Birini Buldum Sonunda (((:
ben de o kafadanım