İki zaman variablesinin aralığı otomatik olarak yuvarlanıp kısaltılıyor, nasıl engellerim?

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki zaman variablesinin aralığı otomatik olarak yuvarlanıp kısaltılıyor, nasıl engellerim?

PHP:
set {_x} to now
set {_y} to now
add "10 days" parsed as timespan to {_y}
set {_aralik} to difference between {_x} and {_y}

Çıktı bu şekilde: (Çıktı aralıkları 1 sndir)

Ben ise bu çıktının örneğin 9 days, 23 hours, 10 minutes and 3 seconds gibi bir formatta olmasını istiyorum.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
WildSkript'te direk %hour%, %minute%, %seconds% gibi expressionlar vardı, işine yarar mı bilmem ama buna bağlı olarak bir yol yapılabilir.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eskiden saniye ile çalışan bir sistemim için böyle bir hesaplama yapmıştım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sonucunun formatını kolayca değiştirebilirsin ve örneğin yıl hesaplamasını istemiyorsan yıl ile ilgili gördüğün her şeyi kodu bozmadan silebilirsin. Kullanacağın 6-7 haneli saniyeler ama 16 haneli gibi bir saniye girersen 30 saniyede falan hesaplanır. 6-7 haneli bir saniyenin hesaplanması ise 0 milisaniye bile değil.

timespan'ı saniyeye çevirmek için %timespan% to seconds kullanabilirsin SkStuff gerektirir.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
adlı.png

bunu istiyorsun herhalde dimi :p
doğru anlamışımdır umarım
ekleme: saat kısmı hatalı onun için uzun süredir uğraşıyorum çok uzun değil de uzun işte :D

Son düzenleme:

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayağı uğraştırıcı bir şey olduğunu biliyorum o yüzden bulaşmadım belki uğraşıp daha önce yapmış bir arkadaş vardır da sevabına paylaşır diye :D Keşke şu kısaltma olayını yapmasalarmış veya bir ayarı olaymış iyi olurmuş.