İkizim Çıktı | Mavi Animasyon |

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Miğerhabağlar ağrkadağşlağr. Çok kötü bir yazı oldu devam edelim evet konumuz kurtarılmayı bekleyen ben ve onu kurtarmaya çalışan ben .__.
Işıklar için @Iskefiyeli (Kerem şu adına hala alışamadım gitti :D)'e teşekkür ederim. @MaviAnimasyon!

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkaplanı Medieval yaparsan gölgelerden daha iyi yararlanabilirsin.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
fazla basit olmuş. hangi program? yada normal mc mi :D eğer öylese iyi programsa çok kötü.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkaplanı Medieval yaparsan gölgelerden daha iyi yararlanabilirsin.
Diğer wallpaperlarda dikkat ederim ancak medieval temalı bir şey var mı schematiclerde?[DOUBLEPOST=1406300526,1406300424][/DOUBLEPOST]
fazla basit olmuş. hangi program?
Dostum hangi program olduğunu bilmeden basit diyemezsin. Benim sınırım bu. Ayrıca bu olayın, adamın diğer adamın, ellerini kollarını bacaklarını kafasını falan ayrı ayrı teker teker xyz olarak ayarlıyorum birsürü hesaplama yapıyorum Kullandığım programda daha iyisini yapamıyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hangi program söylesen? program önemli diil nasıl durduğu önemli o kadarda zor bi iş diil xyz yapma hesaplama falanda pek yok. fazla abartma :D

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben internetten schematic indiriyorum. Maksat girintili çıkıntılı bir şey olsun.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hangi program söylesen? program önemli diil nasıl durduğu önemli o kadarda zor bi iş diil xyz yapma hesaplama falanda pek yok. fazla abartma :D
Abartmıyorum yahu. Hepsi ayrı bir yere kayıyor. xi ayarlıyosun z yamuluyor zyi ayarlıyosun y gidiyor saçma sapan şeyler oluyor. Bir kere karakteri oraya kadar getirmesi eziyet. Pürüssüz olsun diye dibine girip inceliyorum. Saçma geliek ama böyle. Mine-İmator

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
mine-imatör de işte kolay gibi gözüküyor ama saçma bi zorluğu var sana tavsiyem maya yada blender kullanman daha iyi mine-imator ile bi yerlere gelemesiniz.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mine-imatör de işte kolay gibi gözüküyor ama saçma bi zorluğu var sana tavsiyem maya yada blender kullanman daha iyi mine-imator ile bi yerlere gelemesiniz.
Dediklerini onlarca kişi söyledi ama c4d ye başlayacaktım baktım 4 saatte iniyor "Aman Tanrım" didim. Blenderda acayip karışık belkide adı blender olduğu içinidr hani bişeyleri karıştıroyo ya .__. En iyisi maya'ya bir göz atayım.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben blender indirmiştim ama adamı oynatamadım. Çok zor ya. Ayrıca C4Dyi güvendiğiniz yerlerden indirin çünkü ben 2 kere indirdim ikisinde de virüs doluydu.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
C4D kullandım ve öneriyorum :)

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde demekki 4 saat bekliyiceğiz .__. Allah bana sabır versin *.*