İktidara Gelseydiniz Neler Yapardınız

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, eğer iktidara gelseydiniz (devlet yönetiminin başına geçseydiniz) yapacağınız şeyler neler olurdu anlatalım.
Ben, ülkenin askeri gücünü geliştirip teknoloji adına yatırımlar yapardım. Ve ülkenin mimarisini geliştirir her yere muazzam mimariler yapardım. İşsizliğin azalması için işi olmayan insanların çalışabileceği mağazalar, fabrikalar kurardım böylelikle işsizlik azalırdı. Zabıta ekiplerini polisler gibi ön plana çıkarıp ülkedeki suçları azaltmaya çalışırdım her mahalleye en az 4 tane kamera koyar suç işleyen birisinin kolaylıkla yakalanmasını sağlardım. Daha çok şey yapardım haydi sıra sizde.

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
İlk önce ülke içi yolları değiştirir ve yeniden bakım yapardım kaldırım olan yollara siyah taş yaptırıp ışıklandırmaya özen gösterirdim ve borsayı düzeltmek için daha iyi çalışmalar sürdürürdüm. Ve dünya devi ülkelerle daha iyi ilişkiler kurmaya çalışırdım.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
teknolojiye yatırım yapardım
özelokullardan vergi alırdım(alınıyormu bilmiyorum) devlet okulundaki eğitimi özel okul katına çıkarırdım
dersleri 20 dk yapardım bi günde 8 ders olurdu
kahvaltı,öğlen yemeği okulda yapılırdı ve öğrenciye devletin bütçesinden arta kalandan küçük bir maaş bağlardım
okullara yazılım dersi getirirdim teknolojiye yatırım yapardım.

ByErenThe

En iyi cevaplar
0
teknolojiye yatırım yapardım
özelokullardan vergi alırdım(alınıyormu bilmiyorum) devlet okulundaki eğitimi özel okul katına çıkarırdım
dersleri 20 dk yapardım bi günde 8 ders olurdu
kahvaltı,öğlen yemeği okulda yapılırdı ve öğrenciye devletin bütçesinden arta kalandan küçük bir maaş bağlardım
okullara yazılım dersi getirirdim teknolojiye yatırım yapardım.
Ders süreleri bence çok iyi derse girene kadar 10 dakika geçiyor zaten. Bana göre okulda çok durma daha sıkıcı 50 dakika ders 15 dakika teneffüs günde 4 ders bence çok ideal.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ders süreleri bence çok iyi derse girene kadar 10 dakika geçiyor zaten. Bana göre okulda çok durma daha sıkıcı 50 dakika ders 15 dakika teneffüs günde 4 ders bence çok ideal.
senin dediğinde 50x4 ten 200 dk ders 60 dakika tenefüs oluyor
benim dediğimde 20x8 den 160 dk ders 80 dakika tenefüs oluyor
senin dediğinde toplam 260 dk
benim dediğimde toplam 240 dk

ByErenThe

En iyi cevaplar
0
senin dediğinde 50x4 ten 200 dk ders 60 dakika tenefüs oluyor
benim dediğimde 20x8 den 160 dk ders 80 dakika tenefüs oluyor
senin dediğinde toplam 260 dk
benim dediğimde toplam 240 dk
Dersler eğlenceli ama okulda durmak sıkıcı sizin görüşünüzede saygılıyım efenim :şapka:

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dersler eğlenceli ama okulda durmak sıkıcı sizin görüşünüzede saygılıyım efenim :şapka:
dersler eğlenceli olduğu için böyle bir yola başvurdum :) ve öğretmenleri sürekli denetlerdim onu koymayı unutmuşum bende sizin görüşünüze saygılıyım :) ve okul sistemini şuanki gibi yapmayacağım o yüzdne okulda durma süresi var (toplam olarak sürelerde birbirine yakın)