İlginç Bir Olay!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Minecraft hızlıyken 5-10 dkda bir donuyordu onun yüzünden fps baya bi düşüyordu çıkması zor oluyordu ram yüzünden(bellek veya). Sonra yükselttim 310dan 350 yaptım ama 512 MB ram var.
Bide öncelik gerçek zaman yaptım hep kasmaya başladı her saniye donmaya başladı. Sonra 110m verdim mcye açıldı:D Sonra oyuna girdim 106/106 m%99 basarken çöktü:D
Kod:
      Minecraft has crashed!     
      ----------------------     

Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Ticking entity

A full error report has been saved to C:\Documents and Settings\müco\Application Data\.minecraft\crash-reports\crash-2013-07-29_12.13.58-server.txt - Please include a copy of that file (Not this screen!) if you report this crash to anyone; without it, they will not be able to help fix the crash :(
Neyse asıl sorun neden önceliği yükseltip fazla ram verince daha fazla kastı?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kasan MC değil PC olmuş o PC de sadece Minecraft yok :D
Bu arada nasıl 512MB RAM'le minecraft oynuyosun la ben ilk maplarımı öyle yapıyordum ikidebir kastıkça OpenGL açıp kapatıyordum dünyanın yeniden yüklenmesi rahatlatıyordu :D

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Kasan MC değil PC olmuş o PC de sadece Minecraft yok :sırıtmak:
Bu arada nasıl 512MB RAM'le minecraft oynuyosun la ben ilk maplarımı öyle yapıyordum ikidebir kastıkça OpenGL açıp kapatıyordum dünyanın yeniden yüklenmesi rahatlatıyordu :sırıtmak:
bu sefer 512 m verdim(1024 vercektimde baya gecti siniri:D) normal zamanda ve 10-15 dk dayandı :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Optifine yükle benim eski pc de de 1 gb ram vardı kasıyodu mc yi baya (işlemcidendir) optifine den sonra en azından kasmalar azaldı

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Doğru, Optifine'yi yükleyip ayarları en kötüye getir en azından 24 fps felan alırsın.Sonra Performanceyi Max FPS yap 4x4 texture pack kullan.