İlginç bir yapı gördüm

İllisiyona

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft creative modda gezerken hani şu sık ağaçlı yağmur ormanlarında cobblestone ve moss stonedan yapılma garip tapınak gibi bir yapı gördüm.Daha önce hiç görmediğim bir yapıydı ve bildiğim kadarıyla yağmur ormanında villager olmaz.İçeri girmeye korktum çünkü karanlıktı ve aklıma Herobrine geldi.Yapıyı TNT ile patlatınca iki merdiven gördüm biri aşağı bir yukarı gidiyordu ve biraz daha TNT döşeyip patlatınca aşağıdaki merdiven ikiye ayrılmış ve garip bir redstone sistemi gördüm.Birkaç chest birazcık redstone iki tanecik de piston buldum.Bu yapıyı gerçekten buldum siz söyleyebilir misiniz ne olduğunu?

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrie ile yakından uzaktan hiçç bir bağlantısı yok. 1.3 ile bu özellik geldi. evet bunlar tapınak. bunların içinde tuzak ve sandık vardır. sandıkların içinde item olur. oyun kendi yaratır bunları. çölde de piramit versiyonu vardır. tuzaklarla doludur onların içi. piramidin içinde yerdeki woollari kirarsaniz aşağıda sandıkları görürsünüz. aşağı inmek için kum filan koyarsınız ama yerde basınç plakası olduğundan kırılır. ve atlarsanız tntler patlar. hatta ege abi bunla iligili rehber yapmıştı. Herobrine filan değil doğal biryer orası. redstone sistemi de tuzaklar için. yerlerde tuzak kancası filan olabilir. dispenserlar ok atıyor. korkmana gerek yok.

fasumi

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
EVET orası 1.3 patchi ile gelmiş olan bir yer videoyun'un 1.3 ile ilgili tanıtımı var izlersen anlarsın :)

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bizim serverde kumdan basit bi yapı variçi karanlıktı 4 tarafa açılan kapıları vardı içini aydınlattık yani aşağısında tuzak mı var

Kaanayden

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bende görmüştüm o minecraftın 1.3'le gelen özelliği. birde sanırım piramit gibi şeyler var onlarda 1.3'le gelmiş

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi ben onlarla ilgili her şeyi biliyorum 1. olarak arkadaşımızın gördüğü bir jungle templedır dikkat edin içini aydınlatıp dolaşın içerisi tripwire yani ipli tuzaklarla doludur (1.3 le geldi) içerde moblar olabilir o templeın bir parçası değildir bir leverlı şifreli kapı vardır onun solunda bir duvar var bütün redstone akımı içinden geçer kırın ve çözün gerisi sizin 2.si sıand temple dediğimiz 3 bölümden oluşan yer vardır 2 tane yanlardaki binalar (içinde hiçbirşey yok) ana piramit ve YERALTI piramit bölmesinin içinde yerde bir wool döşeme vardır onun ortasındaki mavi yeri SAKIN KAZIP AŞAĞI DÜŞMEYİN hemen altında 9 TNT ile bekleyen bir tuzak vardır (anlamayan arkadaşlar için mantıklı olarak stone pressure plate ile çalışır) mavi woolun 3 blok yanındaki yerden kazmaya başlayın 3x3 boyutunda aşağı inen bir tünel göreceksiniz ordan aşağı kazarak inin önlem olarak pressure platei kırın yanlarda 4 kasa vardır içinde ara sıra elmas gibi değerli şeyler bulunu yanlış anlamayın hep değerli şeyler bulunur da elmas biraz az olur ödül olarak o tünelin zeminini kırarak TNT yi alabilirsiniz eğer bunu sadee TNT için yapıyorsanız ve modlu oynuyorsanız attachable grinder adlı mod size yardımcı olabilir NOT: bu mod hayvanların üzerine takıp öldürdüğünüzde verdiği itemi çok daha fazla almanızı sağlar patlatmadan creeperın üzerine takarsanız bayaa bi gunpowder alabilirsiniz ama düşünmeyiniz ki sonsuzdur yaklaşık 16 item verdikten sonra her mob küçük bir patlamayla grinderınızla birlikte olür yani bunu villanızın çiftliğinizin dışında deneyiniz