Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaş benim pc 512 mb ne komik dimi ben bile texture packsiz donmayı %96 oranında azalttım arkadaş... 1-Optifine mod kurmanı öneririm animasyonları yıldızları felan kapatmana yararki buda donmayı ciddi oranda azaltır... 2-Grafikleri:Fast yap 3-Video ayarlarından sağ en üstteki seçeneği en düşüğe getir, sisli olucaktır ama buda kasmayı azaltır 4-Texture pack kullanmamanı öneririm 5-Evini çöl alanlara yaparsan kasma azalır çünkü; orda pek mob yok ve ortam dümdüz arada ormana gider takılır gelirsin... Geçmiş olsun...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.