@Manyakwolf yetki varsa sabit çek :FDSADSF yüz yılın esprisi sabiti hakediyor herkes yapamaz hani *-*
Özür dilerim abi espri amaçlı yazmıştım :'( Arkadaş bir şey demedi paylaşmama pek kırıcı davrandığımı sanmıyorum lakin yinede özür dilerim.@Schaffer79 yaptığın şu an aşağlıyıcı yani forumun çoluk çocuk kaynadığını biliyorsun yani olabilir komik değil seni kınıyorum adamin ismini sansürleseydin bari :/
mod ile moderatör aynı şey her neyse işte güldürdün akşam akşam52 defa mod 32 defa moderatör
Bir serverde 6 kez builder 10 kez mimar oldum.Durumum:
Ad skype yetki:
oynama süresi:
Daha önce 128 reklamcı, :
67 defa rehber :
Geri kalanı:Daha fazla smiley yok ._.
Sonra tekrar düzgünce okudum:
mod ile moderatör aynı şey her neyse işte güldürdün akşam akşam
Bende bitanesine denicem.
Edit: Şakasına yapmışsın anladım bende sırf şakasına küçük müçük olduklarından dalga geçmek için değil.
Ben fark ettim*Yanlız 2 defa mod yazmışım şimdi çaktım ve oraya 32-1 yazmıştım kimse farketmedi hep beyaz yazılar..
Yok ya saf olduğunu tahmin etmedim şaka yapcaktım anlar heralde dedim herkes anlıyordu bu arkadaş fazla saf çıktı bu an kaçırılmaz dedimNiye kandırıyorsun ki ya.Saf bir arkadaşımız duygularıyla oynama.
![]()
15 kere kurucu 35 kere op oldum bni al abe noluy yaBir serverde 6 kez builder 10 kez mimar oldum.
Hahahahahah![]()
Ahaha sanırım.Yok ya saf olduğunu tahmin etmedim şaka yapcaktım anlar heralde dedim herkes anlıyordu bu arkadaş fazla saf çıktı bu an kaçırılmaz dedim![]()
Sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dim dik.Beyler 10 uyarı puanından kurtulduk bu sezonda ölmedik! 2 Senedir ayaktayız, dimdiğiz!
@Manyakwolf yetki varsa sabit çek :FDSADSF yüz yılın esprisi sabiti hakediyor herkes yapamaz hani *-*
Açıkcası bunu özel mesajdan yazdı, bana dalga gibi gelmiyor Skype'de ekledi *-*Ben de yapamıyom
Bu arada muhtemelen dalgasına aldım demiştir ama eğer ciddiyse, arkadaş için gelecek hoş görünmüyor![]()