İlginç Ürün - M.C. Escher Aynalı Bulmaca

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

M.C. Escher Mirror Puzzle

Çok ilginç bir ürün buldum internette dolaşırken. Bazı güvenilir sitelerde 40 Lira civarında satılıyor.
Türk bir sitede bulursam alacağım. 1-2 Büyük Kırtasiye dükkanına sordum ama yokmuş.

Basit olarak anlatmak gerekirse bu oyuncak internetteki puzzle yapma oyunlarına benziyor.
Fakat çok daha karışık. Burada puzzle parçaları yerine aynalar var.
Puzzle parçalarının bazı yüzlerinde aynalar, bazı yüzlerinde resimler var.
Ayrıca oyuncağın çerçevelerindede resimler var.

Bu sayede yatık duran aynalar parçaların ve çerçevenin resimlerini gösteriyor.
Bir parçanın yerini değiştirince o parçanın aynasındaki resim de değişiyor.

Umarım anlatabilmişimdir :)
Eğer bu bulmacayı türkiyede bulabilmemin bir yolunu biliyorsanız bana ulaştırısanız sevinirim :D

*Hayır. Bana bunun reklamını yapmam için bana para vermiyorlar.​

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalı ilk bulduğumda işsiz gibi bütün videolarını izlemiştim o gün bu gündür takip edeyrum, işsizler uğraşıyor. Her şeyleri iyi güzelde çok kazık (para olarak) hepsi.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel ve eğlenceli bir ürünmüş türkiyede var mı?

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kanalı ilk bulduğumda işsiz gibi bütün videolarını izlemiştim o gün bu gündür takip edeyrum, işsizler uğraşıyor. Her şeyleri iyi güzelde çok kazık (para olarak) hepsi.
Adamlar o kadar uğraşmış haklarıdır eğer ucuz olsa emeklerine yazık.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalı ilk bulduğumda işsiz gibi bütün videolarını izlemiştim o gün bu gündür takip edeyrum, işsizler uğraşıyor. Her şeyleri iyi güzelde çok kazık hepsi.
Kesinlikle işsizler :(
Akşam 45 kiloluk demir (demir değilde mıknatısın çektiği metal oyun hamuru tarzı şey.) top ile neler yapılır videosu vardı :(
2-3 saniyelik kısımlar için aşırı uğraş verilmiş.

editek: videoyu buldum:
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=Vw0XCeYAeK8

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar o kadar uğraşmış haklarıdır eğer ucuz olsa emeklerine yazık.
Öyle falanda abartıyorlar bir yerden sonra asıl zor olan fikri bulmak üretmek değil sonuçta. Çok özelikli bir el feneri yapmışlar, iyi güzel ama $100 nedir ya hu :|

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öyle falanda abartıyorlar bir yerden sonra asıl zor olan fikri bulmak üretmek değil sonuçta. Çok özelikli bir el feneri yapmışlar, iyi güzel ama $100 nedir ya hu :|
Yabancı kişiler bu durumu normal karşılıyorlar çünkü onların parası var elbet ama bizler onlar gibi değiliz ama durum ters olsaydı yabancı kişilerde senin gibi düşünürdü.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
O el feneri değil ki dünyayı zombiler basarsa yaşayasın diye yapmışlar :(
Birde kelvin12 diye bir aletül cihazları var. İkisine sahip olan bir kişi bir şehri yok edebilir :D

Yabancı kişiler bu durumu normal karşılıyorlar çünkü onların parası var elbet ama bizler onlar gibi değiliz ama durum ters olsaydı yabancı kişilerde senin gibi düşünürdü.
Ama yinede akıl var mantık var. NTV de bir programda 5-10 dakikada yapılan kendi evinde bile yapabilen basit bir feneri 300 liraya satmak biraz abartı.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O el feneri değil ki dünyayı zombiler basarsa yaşayasın diye yapmışlar :(
Birde kelvin12 diye bir aletül cihazları var. İkisine sahip olan bir kişi bir şehri yok edebilir :D

Ama yinede akıl var mantık var. NTV de bir programda 5-10 dakikada yapılan kendi evinde bile yapabilen basit bir feneri 300 liraya satmak biraz abartı.
Bu sana göre öyledir.

Onlar da bir yere kadar :|
Bu adamda bizden biri galiba