Ilk Adv Mapım Ajanlık Testi

devamı gelsinmi

• evet

Kullanılan: 7 70.0%
  • hayır

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

MugiWara

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba advanture map işine atılıyorum bu ilk mapım forumdaki çoğu maptan kötü ama ilk mapım beğenilirse daha güzel işler yapamaya çalışacağım uzatmadan resimler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve işte link:
iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum

Cekosed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
denedim güzelmiş ama bi yerde batmışsın soru herobrine modsuz çıkarmı cevapı evet yapmışsın ne iş ta en ilk sürümlerde vardı belkide onlardada yoktu kaldırmışlar diye duydum zatende rastlayanlar yalan.

MugiWara

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
cevap gelirdiydi beta teste geliordu çünkü şu an gelmior ona göre yaptım

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
güzel ama sonunda dövüş bölümünde ben barışçıl kalmışım keşke bi tane komut bloğuna da difficulty easy falan yazsaydın yine de güzel chekpoint kodunu senden öğrendim :)

Bu arada herobrine modsuz gelmez :)

MugiWara

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşımla beta test oynamıştık bir aralar bir kere görmüştük ona göre yaptım o soruyu :p

ferminecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ohh be sonunda bi adventure bitirebildim. eyv hacı iyi olmuş tekrar yap. ama hapisden geri kaçmak içinde bişiler bul. ayrıca kodlamayla spawn point belirlemek gayet mantıklı bence...

MugiWara

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi daha hapisten kaçmak için tuzak kapısı altına lav koyup ölebilmenizi sağlıcam

MugiWara

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tuzak kapısının üstünde durup açmak çokmu zor la :D bu arada ikinci mapıda hazırlamaya başlayacağım bugün

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ya aslında fikrin çalınmasından korkuyorum ama (eğer mümkün olabilirse) zamanı geri alma gibi bi özellik düşünüyorum pardon zaman deil karakterimiz geri alınıyo 8-9 komut bloğuna 1'er saniye aralıklarla bağlıycam hepsine ışınlanma komutu yazcam birer saniye aralıklar la her seferinde geriye doğru ışınlayarak karakterimiz geri eski yerine ışınlanmış olacak tamam kabul ediyorum bi halt anlamadınız ama yapabilirsem görürsünüz :D