İlk Adventure Map [lütfen hatalarımı söyleyin bende onları düzelteyim]

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

İlk Adnveture mapim pek bişi bilmem ben deneyişim umarım beğenirsiniz.(Virüs total ekliyeceğim konun ardından)

Görevler Vb. Şeyler mevcut

VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İşte Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1397685212,1397683258][/DOUBLEPOST]Biri yok mu yahu ?

Son düzenleme:

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hata çok kardeşim spawn yeri yanlış havada çıkış yaptığın için 2. bölgeden creative ile başlıyorsun 2.bölgedeki chestin içide boş şu an bukadarını oynadım daha bitirmedim hadi bakalım sonu ne olucak acaba :)

EDİT:Bitti, map kötüydü ama ilk mapin sonuçta vede konu var ama hafif survivalda olmuş bu skyblock gibi daha çok

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hata çok kardeşim spawn yeri yanlış havada çıkış yaptığın için 2. bölgeden creative ile başlıyorsun 2.bölgedeki chestin içide boş şu an bukadarını oynadım daha bitirmedim hadi bakalım sonu ne olucak acaba :)

EDİT:Bitti, map kötüydü ama ilk mapin sonuçta vede konu var ama hafif survivalda olmuş bu skyblock gibi daha çok
Chest dolu olması gerek oynadığın sürüm ney? Ve ben spawn ı ayarlamıştım neyse yani ilk map olduğu için nasıl yapacağımı bilemedim hatalarımı söylediğin için çok sağol belki ileride daha iyi adventure maplar yapabilirim

sticpage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arkadaşımın dediği gibi aynı şeyler benim içinde geçerlidir çok yanlışın var ilk yaptığına göre bile fakat yinede bırakma. Devam edenler başarır devam etmeyenler kalır.

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımın dediği gibi aynı şeyler benim içinde geçerlidir çok yanlışın var ilk yaptığına göre bile fakat yinede bırakma. Devam edenler başarır devam etmeyenler kalır.
yanlışlarım şu yüzden çok oldu aceleyle yaptım mapi çünkü sınvalar felan başlıyor yoksa daha da iyi yapabilirdim