Hep koyarım ben genelde ciddi yazı stili kullanıp komik bir etki yaratırım +18 full hd indir izle bir şey çağrıştırıyordur eminim xdd
Şu arkadaşlar ilgileniyor benim gibi @Ardart @Acarz blenderı istersen acarz baya yardım eder eğer ciddi işler düşünürsen c4d derim ama basit güzel şeyler için blender boyut olaraktan c4d biraz büyük ama Bunu da efektidir vs ile kapatıyor c4d öneririm ama blender veya 3dmax da olabilirBu arada, ben de başlamayı düşünüyorum ufaktan Cinema 4D'ye ama Minecraft animasyonu için değil. Önerir misin ?
Aynen o kaydırağa girmeyi renderdan sonra gördüm geç oldu ama .s2. animasyon güzel olmuş
3. animasyonda 2. kamera açısında karaket sonlara doğru kaydırağın içine giriyor
bu arada bundan sonraki animasyonlarda tag listesinde olmak isterim
Oo slaym abi onun seviyesine biraz daha vaktim var(fazla)SonOyuncu ekibinden Mirac'ı takip et oda bu tarz şeyler yapıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Reis abartma adama yük bindirme 2dden başlasaydıda olurdu ama 3dden başlamak senin kararın türklerin animasyonlara el atmaya başlamasını görmek güzel bir tablo
Senden beklentim. +18 niye ?
Saolunuz davşan bey bundan sonraki denemelerim küçük savaş fizikleri olur heraldeBen de bu işlere bir el atmayı düşünebilirim sanırımEline sağlık güzel olmuş lapisçi
Kolay gelsin Bayan ErenVaytVolfSaolunuz davşan bey bundan sonraki denemelerim küçük savaş fizikleri olur heralde