faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
hll qnq bakma sen bunlara yakışıklı ve kaslı diyince kıskandılar .s
ok![]()
Benimde 2. ayım oluyormadem GIF leri seviyorsun o halde benimle daha yakın takılmanı öneririm
![]()
Bunun seni ilgilendireceğini sanmıyorum. Bende ilk kayıt olduğumda konu açmamıştım 4-6 (ay) geçtikten sonra kendimi tanıttım. Bunda bir sorun yok.bu arada kardeşim her b**a konu açmayın ilk ay ne abi 2 gün olsa anlarım da ilk ay ne 1 ay sonra mı aklına geldi kendini tanıtmak kardeşim
4-6 ay mı gün mü ?Bunun seni ilgilendireceğini sanmıyorum. Bende ilk kayıt olduğumda konu açmamıştım 4-6 geçtikten sonra kendimi tanıttım. Bunda bir sorun yok.
açıkça yazdım mı ? iftira atma be kardeşimher işe karışma sanane+şikkayet edicem b**a yazmışın açık olarak
Pardon ay yazmayı unutmuşum. 4-6 ay olacak.4-6 ay mı gün mü ?
neyse de benim bu konuda açıkça küfür ettiğimi gördün mü sen ? @Coolkinq12 arkadaşımız aklınca iftira atmışPardon ay yazmayı unutmuşum. 4-6 ay olacak.
işte bunu söylicektim aklınca arkadaş alıntı yaparak mesajımı değiştirecekSenin mesajın editlenmemiş ve sansürlü. Ama o alıntı yapmış ve alıntılardaki mesajlar değiştirilebiliyor. Haklı sensin LapisDüşmanı.@Coolkinq12 tam 17 yaşındakine göre bir davranış. Ben yine de 17 yaşında olduğuna inanmıyorum. Kaç yaşındasın diye sordum ona da yalan cevap verdin heralde.
sen sonradan editlemiş olmasın ? ben her mesajı takip ediyomişte bunu söylicektim aklınca arkadaş alıntı yaparak mesajımı değiştirecek