İlk başta FPS yüksek oluyor,zaman geçtikçe düşüyor?

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Tmm usta[DOUBLEPOST=1437339334,1437339296][/DOUBLEPOST]Bi pcyi kasasının temizleyrm

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Hişt, elektriğin ısısı olmaz. Elektrik direnç veya transistörlere maruz kaldıkları zaman direnç ve transistörler türüne göre farklı miktarda parçaları ısıtır. Bir bilgisayarı ele alırsak soğutma sistemine sahip olmayan bir bilgisayar 120 dereceye çıkabilir ki 110 derece ve üstü bilgisayarlar için zararlıdır ve kalıcı hasarlara sebep olabilir. SpeedFan gibi bir prorgamla fanının hızına bak, eğer 0 RPM yazıyorsa muhtemelen fanın bozulmuştur bir de fanın sesini duymaya çalış. Fanların bozulma sebebi içine giren saç tellerinden ve tozlardan dolayıdır genellikle. Garantisi varsa bir teknik servise gönder yoksa da ya para vereceksin temizlemek için veya kendin yapacaksın ki biraz tehlikeli bir iştir hiç denemediysen. Buradan SpeedFan isimli programla dönüş hızına bak, dönüyor mu ona bak ve mevcut sıcaklığa bak ona göre yardımcı olalım.
ŞŞ Emektar ile 114 derecede
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oynadım .s

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Anlık Isı Değerlerini Yaza Bilirmisin Buraya Oyuna Başlamadan Önce Oyuna Başladığında Ve Fps Düşmeye Başladığı Andaki Isı Değerlerini Yazarsan Ona Göre Yorum Yapabilirim
Eğer Isıda Sorun Yoksa ( LOL Falan Oynamadım Bilemem ) Minecraft Üzerinde Aynı Sorun Bendede Oluyordu Uzun Süre Oynadığımda Yada Farklı Sistemli Sunucularda Oynadığımda Fps Yavaş Yavaş Düşüyordu Bir Yarım Saat Sonra 0 Da Kalıyordu PC Reset Falan Atıyordum Sonra Birde Oyunu Kapatıp Yediden Açtığımda Birşeye Dikkat Ettim Kapanıp Açıldığında Düzeliyordu Biraz Kurcalamam Sonucu Oyuna Verdiğim Ram Den Fazla Miktara Ulaşıyordu Oyun Ve Minecraftta Arkada Sistem Olarak 2 Adet Java Uygulaması Olduğunu Farkettim Oyunda Bir Süre Oynadım Tekrar Düştüğünde 2. Javayı Kapattım Biraz Daha İdare Etti Sonra Ram Miktarını Fazlalaştırdığımda Bu Sorunun Olmadığını Farkettim Yani Isı Progremleri Yoksa Ram Miktarını Yükselterirseniz Sorun Büyük İhtimal Kalkacaktır

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla 7 yıllık laptop, LG E500
Intel Core 2 Duo 2.00 GHz
2GB RAM
ATI Radeon HD 2400 1GB Ekran Kartı
Bi de kıytırık bi laptop altlığı.
Eskiden ısıdan kapanıyodu, altlık+USBden bağlanan fanları da bilgisayara çeviriyodum yine de kapanıyodu.
Bataryası ölüydü şarjdan çıkardıktan yarım saniye sonra kapanıyodu :D
Biz de içini açtık, temizledik falan, bi de bataryayı söktüm, bataryasız kullanıyom, sadece altlık var ki bazen takmayı unutyorum, USB fan da kullanmıyorum.
80 Dereceyi geçtiğini görmüyorum, Minecraft rahat 100 fps. Yani temizlik önemli.