Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Build Yapmaya Yeni Başlamış Biriyim ve Build İçin Medevial Temasını Kullanıyorum. Bunun Yanında Terrain de Yapıyorum Biraz.Yorumlarınız Benim İçin Çok Önemli...
Yapılarını yaparken kendini belli bir sınır koyma. Hayalinde ne varsa saçma da olsa onu yapmaya çalış. Yapıları hoş gösteren şeyler organikler, küçük detaylar ve ağaçlardır. Ama ağaçları elinle yap sakın kemik tozu ile ağaçları büyütme. Onun dışında @Majoras@VIthreon sana yardımcı olabilir.
Eğer yapılarını geliştirmek istiyorsan bol bol, resimli roman, hikaye, masal kitaplarını oku hayal gücün canlanır. Bir`de Onur arkadaşım çok iyi bir noktaya parmak bastı. Ağaçları elinle yap kemik tozuyla yapma.
Yapılarını yaparken kendini belli bir sınır koyma. Hayalinde ne varsa saçma da olsa onu yapmaya çalış. Yapıları hoş gösteren şeyler organikler, küçük detaylar ve ağaçlardır. Ama ağaçları elinle yap sakın kemik tozu ile ağaçları büyütme. Onun dışında @Majoras@VIthreon sana yardımcı olabilir.
Eğer yapılarını geliştirmek istiyorsan bol bol, resimli roman, hikaye, masal kitaplarını oku hayal gücün canlanır. Bir`de Onur arkadaşım çok iyi bir noktaya parmak bastı. Ağaçları elinle yap kemik tozuyla yapma.
@Majoras gerçekten iyi bir builderdir zamanında bana çok yarım etmişti onan yardım alarak kendini geliştirebilirsin.
İlke göre gayet güzel yapmışsın ellerine sağlık.
Tabii ki gelişebilirsin... Başlangıç için kesinlikle referans görsellerle çalışmanı tavsiye ediyorum. Mesela medieval house yapmayı planlıyorsan önüne bir örnek al (Buradan bulabilirsin mesela:
) ve onu yapmaya çalış. Yapım esnasında kendi eklemelerinde olacaktır elbet. Bazen referans aldığın görselden bambaşka, çok daha güzel eserlerde çıkarır ,hatta zaman geçtikçe zihninde kendi projelerini tasarlarsın. Bunların yanında yapı yaparken müzik dinlemenide tavsiye ederim , çok etkilidir.
Daha yazılacak bir dolu şey var ama şunu diyerek bitireyim ; Başaracağını göreceksin.
İlk mimarine göre güzel;yaptıklarına bakınca,yapmadan önce medieval türdeki mimarileri incelediğini anlayabiliyorum ve buradan mimarlığa hevesli olduğunu anladım.Bir kere iyi yapamadım diye asla hevesin kırılmasın,bizlerinde mimari yeteneği bir zamanlar sizin gibiydi.Şu an yapılarımı beğenmenizin tek nedeni mimarlığı vazgeçmeden sürdürdüğüm içindir.Forumda yeteneğimin sadece ön yüzünü görüyorsunuz arka yüzünde o kadar çok yapı yapıp paylaşmıyorum veya kırıyorum ki haddi hesabı yok.Hiç durmadan mimari yapmaya devam et ve asla vazgeçme.Terrainde dikey veya yatay düzlemlerde gradyan renkler popüler ve oldukçada güzel görünüyor.Evin çatısına çerçeve ekleyerek ve daha gerçekçi eğim vererek daha iyi bir çatı elde edebilirsin.Başarılar...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.