İlk Build'im - Vurun Ama Öldürmeyin

Bana vuracak olsaydınız nasıl vurardınız?

• Bi' sağ kroşe bi' sol kroşe bide uçan tekme atarım.

Kullanılan: 15 44.1%
  • Aduket çakarım.

Kullanılan: 28 82.4%

• Kullanılan toplam oy
    34

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
İki katlı, berbat bi' ev yaptım. Vurun ama öldürmeyin yalvarırım... Accayip acemiyim :(
EVİN DIŞTAN GÖRÜNÜŞÜ

YUKARIDAN GÖRÜNÜŞÜ

YANDAN GÖRÜNÜŞÜ

İÇİ

TELEVİZYON BÖLÜMÜ

MUTFAK

2. KATA GİDİŞ

2. KAT

Bitti ^^ Eksiklerim veya önerileriniz varsa konuya yorum atın lütfen.

Son düzenleme:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
En azında yapıtımla ilgili düşüncelerini ekleyebilirdin? Yine de sağol ^^

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Böyle bir sözü ustalarından duymak çok daha iyi olurdu ama sağol ^^

En çok mutfağı beğendim ya ^.^

L

LifeTaker

Ziyaretçi
İlke gore iyi zemine yesil uymamis ic tasarimda kullanilan bloklar yanlis (t.pack olmadan guzel durmuyor) disi modern degil ama ici modern tarzda yapilmis o da biraz sacma olmus icini gormrzden gelirsek iyi olmus :)

Parasız Ayakkabı Kutusundan Uçarak Gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Asiri mesaleye ve catiya da bir anlam veremedim dogrusu :D

Parasız Ayakkabı Kutusundan Uçarak Gönderildi

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çatı ile ilgili bir sorun göremiyorum. Her zaman kullandığım çatı stilini yaptım.
Meşalenin, dandiriten bir eve az da olsa küçük bir detay kazandıracağını düşündüm. Zaten sadece bariyerlerde çok fazla kullandım. O da yaratıkların evimin yakınlarında doğmamaları için. Barışçıl moda alsam da yine yaratıklar doğabiliyor bende öyle bir sorun var. Çözmeye çalışıyorum.
[DOUBLEPOST=1394377687,1394377312][/DOUBLEPOST]Ayrıca yaptığım evlere, kulelere vb. şeylere ne tür bir isim vereceğimi seçemiyorum.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çok teşekkür ederim herkese. Şu anda küçük bir başlangıç evi üzerinde uğraşıyorum. Umarım güzel olur da beğenirsiniz ^^

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teknik olarak ben bunu bile yapamıyorum :D sadece o sandıklar biraz bozmuş gibi onun dışında gayet iyi :)
Tabi bu yorum 6 aydır hiç build görmediğim için olabilir :/

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çatı ile ilgili bir sorun göremiyorum. Her zaman kullandığım çatı stilini yaptım.
Meşalenin, dandiriten bir eve az da olsa küçük bir detay kazandıracağını düşündüm. Zaten sadece bariyerlerde çok fazla kullandım. O da yaratıkların evimin yakınlarında doğmamaları için. Barışçıl moda alsam da yine yaratıklar doğabiliyor bende öyle bir sorun var. Çözmeye çalışıyorum.
[DOUBLEPOST=1394377687,1394377312][/DOUBLEPOST]Ayrıca yaptığım evlere, kulelere vb. şeylere ne tür bir isim vereceğimi seçemiyorum.
/gamerule doMobSpawning false yaz sonra hepsini öldür bidaha doğmazlar.