İlk Çalışma ₪ Paint Tools Sai ₪ Regular Show - Mordecai ₪ -Kuadra

Devam etmeli miyim?

• Devam et geleceğin var.

Kullanılan: 5 55.6%
  • Zirvede bırak

Kullanılan: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok saolun. Aklımdan çizdim bu kadar benzeyeceğini bilmezdim :D Arkadaşada dediğim gibi Paint Tools Sai'n varsa .Sai dosyası var.
Normal çizimleri de fazla detaylı olmadığı için göze güzel ve benzer geliyor.Gayet normal ve güzel olmasının sebebi de bu.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle o yüzden anime çizmeyi düşünüyorum. :)
Çizimi paint tool sai üzerinden yapacaksan unut bence.Benim normal kağıt ve paint tool sai çizimlerim arasındaki fark fazla büyük.Ama grafik tabletin varsa paint tool sai iş görür.(Kağıt üzerinden çizip taratmayı dene.)

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çizimi paint tool sai üzerinden yapacaksan unut bence.Benim normal kağıt ve paint tool sai çizimlerim arasındaki fark fazla büyük.Ama grafik tabletin varsa paint tool sai iş görür.(Kağıt üzerinden çizip taratmayı dene.)
Hmm ozaman minecraft'a yönelicez bir kez denerim animeyi olmassa minecraft.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öğreten kişinin Etiketi nerde :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gagayı biraz uzatsan aynısı
Onu bende farkettim :)
Öğreten kişinin Etiketi nerde :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok saol ama tek tuş öğrettin ama sonuçta hayat kurtardı saol :)
Sana şunu üzülerek söylemek isterim ki...
Olmamış :(
Ne yönden olmadığı hakkında bir fikir belirtirseniz hatalarımı telafi ederim bir sonraki çizimlerimde..

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- gaga kötü
2- tip biraz kayık :)
3- paint tool kullanma daha iyi bir çalışma programı ile daha iyisin yapabilirsin.
4- Karakalem ilede yapsaydın iyiydi :)
1 ve 2 ye katılıyorum ki bende kafa şekli ve alt gaga kalın ve kısa. 3'e gelirsek CorelDraw dan bişiler çizmeyi denedim hiçbirşey çizemedim hiçbirşeyde anlamadım CorelDraw'dan önerdiğin varsa bakarım. Karakalem ilerde şimdilik pcde bakalım ders almayı düşünüyorumda o yüzden.