İlk Çizim | Nasıl Olmuş 10 Üzerinden Kaç verirsiniz ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Sadece birkaç kare çizeceksiniz, ne kadar batırabilirsiniz ki?" Diye girdim. *Eleştri için geldi bu arada*
AMA GİRMEMELİYDİM.
Yüzündeki o lanet bakış sinirimi bozuyor adamım! *Gerçekten de sanki içi boş bir oyuncak gibi bakıyor. Biraz yüz ifadesi ekle*
Çizgileri düz tutmayı dene. Özellikle göz kısmında parça parça ama büyük kırıklar var.
Renklendirme...Bilirsin... İğrenç?
Gülümsüyor mu, bir şey mi çiğniyor belli değil.
Aşırı kalın çizgiler.
Özellikle başındaki şapka*Kelimeyi hatırlayamadı idare edin* üzerinde bir siyah üzerinden başka bir renkle geçmişsin gibi çok değişik izler var.
Onu bırak da 3 adet kare gibi duruyor daha çok, İnsan *Diyemiyeceğimiz şeyler* Gibi boyanmış, 3 koca kare. Kolları, bacakları ayıran bir şey yok.
3 Boyutlu yapmaya çalışmışsın, başının sağ tarafından belli oluyor sadece ama denemişsin. TABİ O DA OLMAMIŞ.
Yani kötü. Hayır, çok kötü. Ya tamam la, rezalet!
*Kötü bir gün geçirdiği için sinirli*
*Atara mağruz bıraktığını farkettiği için ekstra puan veriyor*
10/2.7

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öndeki Saça Hasta Oldum <3
10/3
Buradan Öndeki Saça Selam Yolluyorum ..
Bide Hele O Gülüşü Varyaa AAAaaa

LagaDissAtanİnsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Sadece birkaç kare çizeceksiniz, ne kadar batırabilirsiniz ki?" Diye girdim. *Eleştri için geldi bu arada*
AMA GİRMEMELİYDİM.
Yüzündeki o lanet bakış sinirimi bozuyor adamım! *Gerçekten de sanki içi boş bir oyuncak gibi bakıyor. Biraz yüz ifadesi ekle*
Çizgileri düz tutmayı dene. Özellikle göz kısmında parça parça ama büyük kırıklar var.
Renklendirme...Bilirsin... İğrenç?
Gülümsüyor mu, bir şey mi çiğniyor belli değil.
Aşırı kalın çizgiler.
Özellikle başındaki şapka*Kelimeyi hatırlayamadı idare edin* üzerinde bir siyah üzerinden başka bir renkle geçmişsin gibi çok değişik izler var.
Onu bırak da 3 adet kare gibi duruyor daha çok, İnsan *Diyemiyeceğimiz şeyler* Gibi boyanmış, 3 koca kare. Kolları, bacakları ayıran bir şey yok.
3 Boyutlu yapmaya çalışmışsın, başının sağ tarafından belli oluyor sadece ama denemişsin. TABİ O DA OLMAMIŞ.
Yani kötü. Hayır, çok kötü. Ya tamam la, rezalet!
*Kötü bir gün geçirdiği için sinirli*
*Atara mağruz bıraktığını farkettiği için ekstra puan veriyor*
10/2.7
Küfür De Etseydin Karşiim (ilk çizim diyoz ya(v)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Küfür De Etseydin Karşiim (ilk çizim diyoz ya(v)
Yok, küfür yasak forumda. Olmasaydı da isteseydin belki :3
*Çizimin ilki olmaz*
*Ya yetenek vardır ya yoktur*
Ona göre birkaç yıl çalışarak ya da bir günde işini hallederek ustalaşabilirsin :3
Tabi dediğim gibi biraz sert çıkıştım, atara maruz bıraktım, sorry

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(ilk çizim olduğunu farkedip tekrar puanlandı)

4/10 daha iyi olabilirdi.