İlk defa oyun oynarken hisleriniz ?

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Benim ilk oyunum Serious sam the second encounter olmustu
ilk bolumde guzel guzel etrafta dolasırken birden tek gözlü kafası olmayan gözü ve agzı karnında olan bi yaratık üstüme dogru kosuyordu
korkudan oyunu kapatmıstım ve o gece uyuyamamıstım :yıkıl:

sizin hikayeniz nasıl :D

Hanekawa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk oyunum Knight Online olmuştu.

Küçüklüğümde Ailem sayesinde tasarımcılığı öğrenip ardından belirli bir yaşa geldiğimde
ilk oyunum olan Knight Online oyununu oynamaya başlamıştım.

Bağımlısı olmuştum ve her tarafım para kaynıyordu. Sonuç olarak ilk defa başıma geldikten sonra oyunu bıraktığım bir olay gerçekleşti. Knight Online da bu durum gayet normal yani kısacası hesabım soyuldu. Normalde hesabınız da değerli item vb. şeyler yoksa dert değil. Fakat 3 Tane hesabınız olup her birinin değeri 3000 TL olunca iş değişiyor.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Tam olarak İLK oyunu hatırlamam (3 yaşındayım nasıl hatırlamalı şimdi :( ) çünkü bilgisayarımda ufak tefek onlarca oyun vardı ancak onlardan biri... Ne hissettiğim belli şu an bile hala
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ile oynarım.

Sabırsızlıkla Definitive Edition'ı bekliyorum. Umarım çok iyi bir şekilde çıkar.​

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Tam olarak İLK oyunu hatırlamam (3 yaşındayım nasıl hatırlamalı şimdi :( ) çünkü bilgisayarımda ufak tefek onlarca oyun vardı ancak onlardan biri... Ne hissettiğim belli şu an bile hala 2. oyun ile oynarım.

Sabırsızlıkla Definitive Edition'ı bekliyorum. Umarım çok iyi bir şekilde çıkar.​
Abimde cok oynardı bu oyunu strateji oyunlarından pek anlamam ama konuları degistikce hosuma gitmeye baslamıstı
ozellikle tanrıları konu alan oyununda :D

İlk oyunum Knight Online olmuştu.

Küçüklüğümde Ailem sayesinde tasarımcılığı öğrenip ardından belirli bir yaşa geldiğimde
ilk oyunum olan Knight Online oyununu oynamaya başlamıştım.

Bağımlısı olmuştum ve her tarafım para kaynıyordu. Sonuç olarak ilk defa başıma geldikten sonra oyunu bıraktığım bir olay gerçekleşti. Knight Online da bu durum gayet normal yani kısacası hesabım soyuldu. Normalde hesabınız da değerli item vb. şeyler yoksa dert değil. Fakat 3 Tane hesabınız olup her birinin değeri 3000 TL olunca iş değişiyor.
Bana hic knight oynattırmadılar :( annem beni kacırırlar oyun icin seni öldürürler diye korkutuyodu

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2 seçenek var, saklambaç tarzı oyunlar mı bilgisayar oyunları mı?

Bilgisayar oyunları ise "Ninja Warriors" diye bir oyun vardı. Kapağında kırmızı saçlı bir ninja mı ne vardı. Hep o ninja ile karşılaşırken korkardım ama ekiple birlikte dalıyordum.

Ardından atımdan inip sarışın birinin atını alıyordum. Onun atı daha güzeldi, çok eğleniyordum.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk oyunum Call Of Duty 1 günlük 10 saate yakın kalkmadan oynadığımı bilirim. Daha sonra call of duty serisine devam ettim. Şimdi de adwanced warfare çıktı onu oynayacak pcde yok neyseki adwanced warfare dışında tüm cal of duty serisini bitirdim.

Oynamayan varsa pişman olmuştur. call of duty 1 eskiden çok sevilen bir oyundu grafik olarak ozaman ki oyunları eziyordu.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İlk oynadığım oyun sanırsam bir tür şu top fırlatıp tuğla kırma oyunlarının biraz gelişmiş hâliydi (o topun değdiği senin kıpırdatabildiğin platform uzayıp kısalıyodu toplar çoğalıyordu felan öyle ekstra süper güçler vardı.)oyunun ismini tam hatırlamıyorum ama bulursam herhalde tekrar oynamak isterim.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana yaramaz olduğum için orta okulun sonuna doğru almışlarda ozaman tabi cs:go,zula felan ne gezer wolfteami başlamıştım zaten bilgisayarlar ozaman tüplü felan kurt olunca bilgisayar donuyordu felan ama güzel günlerdi :)

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana yaramaz olduğum için orta okulun sonuna doğru almışlarda ozaman tabi cs:go,zula felan ne gezer wolfteami başlamıştım zaten bilgisayarlar ozaman tüplü felan kurt olunca bilgisayar donuyordu felan ama güzel günlerdi :)
Yüzümü güldürdün :D Allah'da senin yüzünü güldürsün harbi ya ne güldüm

Abimde cok oynardı bu oyunu strateji oyunlarından pek anlamam ama konuları degistikce hosuma gitmeye baslamıstı
ozellikle tanrıları konu alan oyununda :D

Bana hic knight oynattırmadılar :( annem beni kacırırlar oyun icin seni öldürürler diye korkutuyodu
Öldürürlermi ya gülmemek elde değil :D gerçi çocuk sonuçta elbette korkar :p