İlk Driver mi ? Yoksa Yeni sürümleri internetten mi ?

mcshadersyee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar pc de fazla fps işine taktım kryppox the most optimized shadersda 50 fps alıyorum ama daha yüksek almak istiyorum pc yi ilk aldığımdaki driverları mı kurayım yoksa web sitelerinden en yeni version larınımı yani legacy mi şimdikiler mi :D

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bios güncellemek riskli bir iştir bence yapma yoksa hata verirse anakart kullanımaz hale gelir onun dışında aygıt yönetiscisinden eksik driver varsayükle yoksa itdeğidiin driverin yeni sürümünü indir internetten

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@KilllerDragons BIOS güncellemenin neresi riskli? Bunu biraz anlatsana bana. Ha şu yanı var BIOS güncellerken elektrikler giderse ve anakartta 2. BIOS yok ise o zaman anakart gider. Onun dışında riskli bir yeri yok.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmda o sorunlar dışında yüklenirken hata verirse gidebilir veya aynı sürümü yüklersek zaten bıos güncellemek oyunda pek etkisi olmaz

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
BIOS güncellemek hakkında tam olarak her şeyi bilmiyorsun. BIOS anakart yazılımını günceller. Bu da anakart üzerindeki cihazların daha iyi çalışmasını sağlar.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorum birçok şey eğer bios sürümünle aynı bios sürümünü yüklemey deneyince bozulma ihtimalı yüksektir