İlk Evim... (Otel) ACEMİ

Otel Güzel Mi?

• EVET

Kullanılan: 2 15.4%
  • HAYIR

Kullanılan: 11 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    13

ByCoNq

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler Minecraftta ilk yaptığım mimari. Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. Yorumlarınızla mimarilerimi geliştirmemde yardımcı olmuş olursunuz. :)
Şimdiden teşekkürler...
Otelin ön görünüşü. (Ortaya otelin ismini yazmaya çalıştım ama olmadı. KAYA OTEL.)

Otelin Girişi.

Resepsiyon.

Koridor.

Odalardan bir tanesinin içi.

Minecraft misafirlerine özel oda.

Odanın içi.

Odanın içi- 2

2. kat.

3. Kat VİP odaları.

VİP odasının içi.

Bu da Jakuzi. :D

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Cok kotu olmus. Renk secimi cok kotu. Camlar cok sacma kullanilmis. Ev sekli diktortgen yani cok monoton. Evin herhangi bir tarzi yok. Gelistirilmeli.

porkchop-collector

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle tamamen küp olmasın. yarım blok , merdiven kullan. ayn. camları amaçlı kullan. o üstündeki yazı ne ? bloğu yanlış seçmişsin. once odunlarla planlamasını yap, sonra ne yapıyorsan yap.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir builder olarak bildiklerimi yazıyorum, Göz zevki kişiden kişiye değişir. ben kendi fikirlerimi söylüyorum
10 Puan üzerinden değerlendirmeye başlıyorum

-1 Puan > Duvarlar aşırı düz
-1 Puan > Uzunluğu Genişliğine göre Fazla
-1 Puan > Bina yüzeyine yapmaya çalıştığın asimetrik şekiller göze kötü geliyor
-1 Puan >Tek blokluk (tek çeşit blok kullanman) (dipnot:kimi zaman güzel görünebilir fakat seninkinde olmamış)
İç Tasarıma Gelirsek
-1 Puan > Tavan-Zemin Mesafesinin Fazla olması.
-1 Puan > Yetersiz mobilya
Tecrübelerime dayanarak böyle bir yorumlama yapiyorum. benden puan'in 4. Bu yorumları Basitçe yaptım. istediğin kadar açabilirim. Tabi Yeni başlamış birini bu kadar ağır eleştirmek hakkım değil. Seviyene Göre Güzel. Ama yukarda Yazdıklarımı '+' lara çevirince emin ol çok daha iyi bir görüntüyle karşılaşıcaksin :)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Bir builder olarak bildiklerimi yazıyorum, Göz zevki kişiden kişiye değişir. ben kendi fikirlerimi söylüyorum
10 Puan üzerinden değerlendirmeye başlıyorum

-1 Puan > Duvarlar aşırı düz
-1 Puan > Uzunluğu Genişliğine göre Fazla
-1 Puan > Bina yüzeyine yapmaya çalıştığın asimetrik şekiller göze kötü geliyor
-1 Puan >Tek blokluk (tek çeşit blok kullanman) (dipnot:kimi zaman güzel görünebilir fakat seninkinde olmamış)
İç Tasarıma Gelirsek
-1 Puan > Tavan-Zemin Mesafesinin Fazla olması.
-1 Puan > Yetersiz mobilya
Tecrübelerime dayanarak böyle bir yorumlama yapiyorum. benden puan'in 4. Bu yorumları Basitçe yaptım. istediğin kadar açabilirim. Tabi Yeni başlamış birini bu kadar ağır eleştirmek hakkım değil. Seviyene Göre Güzel. Ama yukarda Yazdıklarımı '+' lara çevirince emin ol çok daha iyi bir görüntüyle karşılaşıcaksin :)
Ben hayatimda bu kadar guzel elestiri gormedim