İlk Evim Yorumlara Açığım (*Modern*)

Sence devam etmelimiyim ?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok hoş olmuş, tabi ki resimden fark edemediğim hatalar vardır ama ilk seferim diyorsan bunlarda düzelir. Yalnız bir şey çok dikkatimi çekti o arabalarının arkasındaki siyah çıkıntı ne ? Bana çok anlamsız geldi bir açıklaması yoksa onu kaldır derim.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yapı fikri olarak güzel ama iş sadece yapıya bakmıyor.Kullandığın bloklar mesela sürekli olarak bi çit dekoru yapmışsın bence heryere ve herşeye gerekmiyordu.Ayrıca araba havuz gibi dış dekorlarda evin yanında sade kalmış bunun dışında güzel.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Olumlu olumsuz tum yorumlariniz icin sagolun modern yapitlarda acemiyim zamanla duzelir.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok hoş olmuş, tabi ki resimden fark edemediğim hatalar vardır ama ilk seferim diyorsan bunlarda düzelir. Yalnız bir şey çok dikkatimi çekti o arabalarının arkasındaki siyah çıkıntı ne ? Bana çok anlamsız geldi bir açıklaması yoksa onu kaldır derim.
Yedek lastik galiba.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Evet yedek lastik keralisden gormuştum

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş olmuş fakat sadece çit detayları var . Farklı detaylar eklendiğinde daha hoş durur gibi :) Ama ilke göre güzel :)

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Sağol :)

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o lastik :)[DOUBLEPOST=1399183738,1399183706][/DOUBLEPOST]Bu arada evin çok güzel olmuş...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev Çok İyimiş Be. İlk Dedin Ama Gerçekten beğendim. Başarılarının Devamını Dilerim •^.^•

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modern Ev İçin Aşırı Koyu Odun Kullanmışsın . Çatıya özen göstermelisin. 2. Kattaki hatalara değinmek bile istemiyorum.

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
çatıyı geliştirmelisin dostum onun dışında arabalar ve havuzda uğraşırsan mükemmel olur

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Yanımdayken güzel demistin :*

Toroslarda halay çekerken yollandı.

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence fikir guzel ama evın sınırı yok yanı duvar falan olsaydı ıyı bıde arabalar olmadı bence