[İLK HARİTAM][ADVENTURE MAP] [TEK KİŞİLİK] Maceralar 1- Comodo Askeri Üssü

Devamı gelsin mi?

• Evet, güzel olacağını düşünüyorum.

Kullanılan: 7 87.5%
  • Hayır, önce biraz deneme yap.

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

MappeRDoruK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Ben Doruk ÇAĞLAYAN. Bir map tasarımcısıyım. İşte benim Maceralar serimin ilk bölümü. Lütfen oynayın, yorum yapın ve ankete katılın...

Güzel oynanış, Comando testleri ve yakın dövüşle karşınızdayım. Lütfen dosyayı indirdikten sonra ilk olarak resource pack'i atın.
MAP 1.7.9 İÇİNDİR!

Hikaye: Sen vatanına hizmet etmekten onur duyan bir Türk'sün. Türkiye 2016 yılında Suriye ile savaşa girmiştir. Sen Comodo Askeri Birliği'ne baş vurmuşsundur. Türkiye'yi koru!

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:
SPAWN:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GİRİŞ:

ATIŞ BÖLÜMÜ:

Dövüş Odası (son bölüm):

Boss:

Archivement Odası:

Ve son olarak...

Gizli son (şşşt!..)
[Kesinlikle resource pack gerektirir yoksa keyfi kalmaz.]

Virustotal:

Son söz: Bu haritamda hikaye kendini hissettiriyordu ama diğer haritamda Türkiye'deki kargaşayı hissedeceksiniz.
son son söz: eğer yanlış bir yerde başlatırsa şu kodu uygulayın:
Kod:
tp @p
LİNK: Rapidshare:

Mega:

EDİT: LÜTFEN EMEKLERİMİN KARŞILIĞI İÇIN İNDİRİRSENİZ YORUM YAPIN VE ANKETE KATILIN
EDİT 2: Link Yenilendi... Dosya aynı.

Son düzenleme:

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Harita güzele benziyor oynadıktan sonra editlerim.
Edit: Harita gerçekten güzel, fakat çok kısa :) . Devamı biraz uzun olursa güzel olur. Konuşmalara ve devrelere çok özenilmiş belli.

Son düzenleme:

MappeRDoruK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Texture Packı kendin mi hazırladın?
Texture pack'i editledim ama 2 amerikan insan tarafından yapıldı. Birinin adı Charlie , diğeri X bir şey bir şey . Az sonra editlerim.[DOUBLEPOST=1403289676,1403289625][/DOUBLEPOST]
Harita güzele benziyor oynadıktan sonra editlerim.
Edit: Harita gerçekten güzel, fakat çok kısa :) . Devamı biraz uzun olursa güzel olur. Konuşmalara ve devrelere çok özenilmiş belli.
Lütfen anketime katılır mısın?

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden Süper Olmuş Map Devamını Kesinlikle İstiyorum Ama Uzun Olsun Not[Yakın Dövüşte Tüfek Kullandım :D] Ama Cidden Çok Güzeldi En Sondaki Süpriz O Ayrı Bi Harika Heryer Işıklılı Renk Değiştirio Zıpıçtıkıstı Felan Böle Manyak Bir Yerdi Devamını Sabırsızlıkla Bekliyorum Silah Sayısını Artır Bir Sonraki Seride Ve Daha Uzun Olsun Savaşa Felan Girelim Tank Araba Felan Sürelim Çok Şey İstedim Biliom Çünkü Sen BUnu Yapabilirsin TEK KELİMEYLE MÜTHİŞDİ

MappeRDoruK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cidden Süper Olmuş Map Devamını Kesinlikle İstiyorum Ama Uzun Olsun Not[Yakın Dövüşte Tüfek Kullandım :D] Ama Cidden Çok Güzeldi En Sondaki Süpriz O Ayrı Bi Harika Heryer Işıklılı Renk Değiştirio Zıpıçtıkıstı Felan Böle Manyak Bir Yerdi Devamını Sabırsızlıkla Bekliyorum Silah Sayısını Artır Bir Sonraki Seride Ve Daha Uzun Olsun Savaşa Felan Girelim Tank Araba Felan Sürelim Çok Şey İstedim Biliom Çünkü Sen BUnu Yapabilirsin TEK KELİMEYLE MÜTHİŞDİ
Spoiler verdin, lütfen editle . Ayrıca (SPOİLER!) 2. bölümde İstanbul da aksiyon var :) .[DOUBLEPOST=1403698065,1403696922][/DOUBLEPOST]
mediafire'ye felan yükler misin 404 Not Error hatası veriyor
Link yenilendi.

Kugleefey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kısa ama çok güzel bir map bide oku tüfek yapmışsın o hoşuma gitti.